Igaz a pletyka: Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont!
2012. július 26. 01:26
Mindketten arról pampognak hogy tiszta szívből szeretik a párjukat és a családjukat, ennek ellenére mégis egymás karjaiban viháncoltak. Makes sense...
2012. július 26. 01:32
Idézet (Fucka2 @ 2012.07.26. 01:21)
Why everyone are insulting me! Many persons are insulting me now here on facebook! So stupid!
Rupert Sanders is going to sue US weekly. -.-
I never cheated on Rob!!!
That day i was at Malibu with my father!
Stop please!!...Ezt irta ki Kristen.. és ha vissza nézitek a képeket, tényleg Malibuban volt...
Rupert Sanders is going to sue US weekly. -.-
I never cheated on Rob!!!
That day i was at Malibu with my father!
Stop please!!...Ezt irta ki Kristen.. és ha vissza nézitek a képeket, tényleg Malibuban volt...
"I am a nympho and I burn puppies alive in my free time to show my commitment to Satan." - nyilatkozta Kristen tegnap egy blogbejegyzésben.
Szép próbálkozás volt részedről, de ott elástad magad, hogy egy amerikai állampolgár feltételezhetően nem fog helyesírási hibákat ejteni egy angol szövegben, és hogy egy felnőtt nő nem tesz "-.-"-t meg tizenháromezer felkiáltójelet egy mondata után.
2012. július 26. 01:37
Akár hibázott, akár nem a megcsalás az megcsalás. Ha annyira szeretik a párjukat, akkor hogy tehették ezt? És mi ez a nyilvános bocsánatkérés? Ez tökre megalázó. Nem elég, hogy hűtlenkedtek, még nyilvánosan kis is jelentik és a bocsánatukra várnak. Ez aztán az arcátlanság!
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. július 26. 01:39
Úristen de jót fogok rajtatok nevetni, ha majd jön a következő cikk hogy kamu volt az egész... A vak is látja hogy a kép photoshop, elég csak megnézni 'Kristen' fülét. http://s1-03.twitpicproxy.com/photos/full/624288698.png?key=27231426
2012. július 26. 02:03
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Ha igaz, akkor elég szánalmas bocsánat kérés. „Teljesen kétségbe vagyok esve a fájdalom miatt, amit a családomnak okoztam." Na, barátom, ezek után mondhatsz bármit. Csodálom, hogy a felesége nem rúgta ki páros lábbal. Utálom az ilyen embereket.
De, ha még sem igaz, amire én már az elején is gondoltam, ami nem azért van, mert védeném bármelyiket is. Sőt nekem Kristen sosem volt valami szimpatikus nő. Akkor hát elég szánalmas, hogy így meghamisítják a dolgokat...
De, ha még sem igaz, amire én már az elején is gondoltam, ami nem azért van, mert védeném bármelyiket is. Sőt nekem Kristen sosem volt valami szimpatikus nő. Akkor hát elég szánalmas, hogy így meghamisítják a dolgokat...
2012. július 26. 02:18
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Nem készül ennek a filmnek véletlenül a második része?
A legjobb az egészben, hogy jövőre eszerint Stewart és Sanders újra együtt fog dolgozni
Vajon mennyire fogják ezt mélységesen sajnálni 2013-ban ismét, amikor a kicsi Patti talán szintén távol lesz a rendező meg elvált...
Milyen mélységes megbánást fog tanusítani akkor ez a két ember, ha ismét alkalmat nyernek megismerni egymás "mélységeit"
Egyébként ide a bökőt, hogy Kristen kisasszony a marketingbarátját úgy penderítette ki volna hivatalosan az Alkonyat utolsó része után, hogy az még agyarat sem villanthatott volna közben
A premierig még valószínüleg kitart ez a nagy bocsánatkérés, várható megbocsátás, aztán viszlát.
Az Alkonyat ekézői meg most szinte fürdenek a rajongók könnyeiben. erről jut eszebe, hol a fürdőgatyám...
A legjobb az egészben, hogy jövőre eszerint Stewart és Sanders újra együtt fog dolgozni
Vajon mennyire fogják ezt mélységesen sajnálni 2013-ban ismét, amikor a kicsi Patti talán szintén távol lesz a rendező meg elvált...
Milyen mélységes megbánást fog tanusítani akkor ez a két ember, ha ismét alkalmat nyernek megismerni egymás "mélységeit"
Egyébként ide a bökőt, hogy Kristen kisasszony a marketingbarátját úgy penderítette ki volna hivatalosan az Alkonyat utolsó része után, hogy az még agyarat sem villanthatott volna közben
A premierig még valószínüleg kitart ez a nagy bocsánatkérés, várható megbocsátás, aztán viszlát.
Az Alkonyat ekézői meg most szinte fürdenek a rajongók könnyeiben. erről jut eszebe, hol a fürdőgatyám...
6 felhasználónak tetszik:
ophely88,
num1Kolosszus,
Grace Benning,
House Of Wax,
An_d_a,
Black Hearth2
2012. július 26. 02:28
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Sosem szerettem Kristen Stewartot,mindig furcsának tartottam. Ettől a hírtől meg pláne nem lett szimpatikusabb.. :/
2012. július 26. 03:48
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
Meglehet, hogy kamu, ahogyan előttem is mondták, Kristen füle miatt, de akkor miért kért volna bocsánatot?Nyilvánosan?Ezek szerint tényleg volt valami közöttük, legalábbis minden jel erre mutat!Egyébként (nem hogy védjem Kristent) a legtöbb sztár és nem sztár kapcsolatban csalják egymást a felek, szóval szerintem Robert el fogja ezt az egészet nézni neki, viszont ha nem akkor enyhén szólva, sokat ért a drámai bocsánatkérés!
2012. július 26. 06:02
|
|
vonnieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 140574 offline
|
Ba+! Sejtettem, h igaz lesz, de tudni is... :S Tuti nem néztem volna ki Kristenből...És nem hiszem, vagy legalábbis én, hogy Robert meg fog neki olyan könnyen bocsátani!
2012. július 26. 06:56
Tudtam,hogy igaz,de mindenkivel megesik!:/Csak ez a megcsalt feleket nem vígasztalja
Remélem Kristen és Robert nem mennek szét,hanem megoldják!
Remélem Kristen és Robert nem mennek szét,hanem megoldják!
2012. július 26. 06:58
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
Már régen nincsenek együtt Robbal azzal jár akivel akar
2012. július 26. 07:21
|
|
norkaborkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 162730 offline
|
Szegény Robert..
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.