Úristen, azokon a képeken Kristennek NINCSEN FÜLE, mert az US Weekly csodás emberei azt nem tudták odaphotosopolni. Vagy benne van egy visszapillantó tükör a fejében.
És még egyszer mondom, azok a nyilatkozatok nem is igazak.
Kristen 17-én (amikor ezek a képek készültek) az apukájával golfozott Los Angelesben. Márpedig ha nem tanulta meg klónozni magát, akkor ez nem annyira megy neki.
De amúgy annyira vicces, ahogy próbáljátok egymást meggyőzni, nem is tudom én miért vagyok itt.

Legalább a fake rajongók most elhagyják Kristent...
Ha bárki is egy picit is ismeri őt, akkor tudja, hogy soha nem tenne ilyet. És a vicc, hogy aznap is Rob ruhája volt rajta...Robbal 3 év alatt nem tudtak nyilvánosság elé jönni és hopsz, na most Ruperttel rögtön!
És ne felejtsük el, hogy az US Weekly volt az a magazin, aki kitalálta, hogy Rob és Kristen együtt vannak, aztán szakítottak, Kristen terhes lett, megint szakítottak, Rob volt terhes, megkérte a kezét, összeházasodtak, próbálkoztak a gyerekkel, de nem jött össze. összeházasodtak, elváltak és most MEGCSALTA. aaaah. ja, és ugyan ez a magazin mondta, hogy Taylor meleg.
Kristen mondta ezt az Eclipse promón: "Right now, I'm both living with Rob and he's breaking up with me and I think I may be pregnant as well and married. But we got married a couple of times last year too. It makes absolutely no sense." - legalább egyel többet adhatunk hozzá a dologhoz!