Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont?
2012. július 25. 20:04
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
MIiől ők Hollywood egyik legnagyobb álompárja? Csak mert szerepelnek egy mágikus könyv film változatában? Érthetetlen. Mondjuk, Kristen már elég sok hibát elkövetett 'jó' létére. Játssz a megrettent lánykát, közben egy sunyi alak.
2012. július 25. 20:05
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
A hír igaz, kiadta Kristen a hivatalos nyilatkozatát. http://www.digitalspy.co.uk/showbiz/news/a395328/kristen-stewart-admits-to-cheating-on-pattinson-i-lov...ampaign=twitter
2012. július 25. 20:09
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet (Kiim @ 2012.07.25. 20:04)
Hm..most hogy sokadjára olvasom, talán már meg is sajnálom.
Hát, ha ez jót tesz a karrierjének, akkor kezet csókolok neki az ostobaságáért, és valóban, inkább maradt volna csendben. Ejnye Kristen, dádá lesz.
Most majd "fákkolhat" az újságírók hadának ezek után, azt hiszem.. 
Nem mondtam, hogy jót tesz, csak hogy egy fokkal talán jobb, mintha nem mond semmit.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 25. 20:09
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
szerintem nem fognak szakitani
2012. július 25. 20:14
Idézet (Mia @ 2012.07.25. 20:09)
Nem mondtam, hogy jót tesz, csak hogy egy fokkal talán jobb, mintha nem mond semmit.
De igazából teljesen mindegy mit csinál, ebből sehogy sem tud jól kijönni. Mondjuk alapjában véve abszolút nem érdekelne a sztori, hogy Robsten, de a megcsalás nálam amúgy is kényes téma, így ha eddig nem szerettem Kristent, úgy mostantól még undorítónak is tartom.
Én meg hatalmasat csalódtam benne. Én sem Rob miatt, mert a Twilight után amúgy is szétmentek volna, hanem amit tett, ahogy tette, és amiért. Valahogy úgy gondoltam, hogy neki ennél több esze van. De ezek szerint nincs.
1 felhasználónak tetszik:
Mia
2012. július 25. 20:15
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (Mia @ 2012.07.25. 20:09)
De igazából teljesen mindegy mit csinál, ebből sehogy sem tud jól kijönni. Mondjuk alapjában véve abszolút nem érdekelne a sztori, hogy Robsten, de a megcsalás nálam amúgy is kényes téma, így ha eddig nem szerettem Kristent, úgy mostantól még undorítónak is tartom.
Persze hogy nem tud jól kijönni belőle, de könyörgöm, felnőtt Nő, magára vessen. Legközelebb lehűti magát, mielőtt fellángolna..Maga a Robsten téma engem meg végképp hidegen hagy, csak tumblr-en mást nem lehet látni mint ezt, gondoltam akkor már gratulációmat küldöm a kis hölgynek.
2012. július 25. 20:16
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (corny4 @ 2012.07.25. 20:05)
Amúgy azt se értem, hogy mi a jó Kristenben, hogy ennyien odavannak érte, sőt még a gyerekei anyját is megcsalná érte

Ez egy igazán jó kérdés, de sosem lehet tudni..
2012. július 25. 20:21
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet (Kiim @ 2012.07.25. 20:15)
Persze hogy nem tud jól kijönni belőle, de könyörgöm, felnőtt Nő, magára vessen. Legközelebb lehűti magát, mielőtt fellángolna..Maga a Robsten téma engem meg végképp hidegen hagy, csak tumblr-en mást nem lehet látni mint ezt, gondoltam akkor már gratulációmat küldöm a kis hölgynek.
A magam részéről szánalmasnak találom ezt a kis gyors monológot, és értem amit írtál, csak hozzátettem ha esetleg bízik abban hogy ettől jobb lesz a helyzet, akkor nagyon tündérvilágban él...

Így igaz.
Ó, tumblr-re még fel sem néztem ma, jó lesz, ha még ott is ez lesz a téma. Akkor szerintem mindenben egyetértünk, viszont most már határozottan érdekel, hogy mi fog ebből kisülni, és Rob hogy fog reagálni.
2012. július 25. 20:24
|
|
Kiim |
|
Idézet (Mia @ 2012.07.25. 20:21)
Így igaz.
Ó, tumblr-re még fel sem néztem ma, jó lesz, ha még ott is ez lesz a téma. Akkor szerintem mindenben egyetértünk, viszont most már határozottan érdekel, hogy mi fog ebből kisülni, és Rob hogy fog reagálni.
Oh igen, nyilván most már engem is érdekel hogy mi fog ebből kerekedni..de mindenesetre ez a kedvenc képem
2012. július 25. 20:26
Idézet (Janie @ 2012.07.25. 20:23)
Nem feltétlen hiszek a cikknek, majd kiderül még a dolog, és meglátom, hogy hiszek-e...
Már kiderült, hogy igaz, Kristen nagyon exkuzálja magát a történtek miatt.
2012. július 25. 20:27
|
|
Blarymajdnem |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 1107 Csatolások: 11 Azonosító: 141855 offline
|
EZ AZ EGÉSZ BAROMSÁG ÚGY AHOGY VAN. Először is, a képen látszik hogy tisztára PS..a másik, hogy Kristen soha nem nyilatkozna ilyen, ő nem ilyen. Ha jól emlékszem ez a lap terjesztette el hogy Kristen terhes és stb...szóval ennyit erről. Aki elhiszi annak meg csak gratulálni tudok..
2012. július 25. 20:27
Janie
Nem feltétlen hiszek a cikknek, majd kiderül még a dolog, és meglátom, hogy hiszek-e...
Ez a legjobb hozzáállás
Ez a legjobb hozzáállás
2012. július 25. 20:30
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ez igen. Megcsalja a párját, egy rendezővel ráadásul, akinek családja van és nyilatkozatában üzen 4 sorban egy ilyen szöveget? WOW. Ez döfi. Nem is tudom hogy Robert miért nem toborzékol már a háza ajtajában hogy megbocsát neki ..
Maradt volna inkább csendben vagy kért volna bocsánatot rendesen.
2012. július 25. 20:35
Idézet (ophely88 @ 2012.07.25. 20:30)
Ez igen. Megcsalja a párját, egy rendezővel ráadásul, akinek családja van és nyilatkozatában üzen 4 sorban egy ilyen szöveget? WOW. Ez döfi. Nem is tudom hogy Robert miért nem toborzékol már a háza ajtajában hogy megbocsát neki ..
Maradt volna inkább csendben vagy kért volna bocsánatot rendesen. 
Ezt sikerült szépen elbaltáznia, bár szerintem az ennél igényesebben megfogalmazott bocsánatkérését is nyugodtan a hajára kenhetné jelen esetben. Majd úgyis azt lesz, hogy a PR szakemberek valahogy kimossák belőle, a novemberi premieren Robsten együtt bazsalyog, majd valamikor az év végén bejelentik, hogy barátságban elváltak útjaik.
2012. július 25. 20:35
|
|
Mia |
|
Idézet (Goddessa @ 2012.07.25. 20:14)
Én meg hatalmasat csalódtam benne. Én sem Rob miatt, mert a Twilight után amúgy is szétmentek volna, hanem amit tett, ahogy tette, és amiért. Valahogy úgy gondoltam, hogy neki ennél több esze van. De ezek szerint nincs.
Igen, gyanítottam én is, hogy amint lemegy az utolsó film promója közlik, hogy sajnos már kihűlt köztük a dolog, és külön folytatják. De hát Kristen ezt megelőzendő bealkotott valamit. Mindenesetre nekem furcsa, hogy több képen is pont a kamerába néz. Tényleg nem tudta volna, hogy ez nyilvánosságra fog kerülni?
2012. július 25. 20:38
Idézet (Mia @ 2012.07.25. 20:35)
Igen, gyanítottam én is, hogy amint lemegy az utolsó film promója közlik, hogy sajnos már kihűlt köztük a dolog, és külön folytatják. De hát Kristen ezt megelőzendő bealkotott valamit. Mindenesetre nekem furcsa, hogy több képen is pont a kamerába néz. Tényleg nem tudta volna, hogy ez nyilvánosságra fog kerülni?
Kizárt. Amilyen őrület van már jó pár éve körülötte, nem hiszem, hogy még nem szokott hozzá, hogy amint kiteszi a lábát otthonról, már fotózzák is. Ha nem tudatos lépés volt, akkor nagyon felelőtlen.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.