Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont?
2012. július 25. 18:48
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Nekem azért annyira nem tűnnek megszerkesztett képeknek... Dehát úgyis ki lesz magyarázva...
http://gallery.ru/watch?a=WAq-iIcb
http://gallery.ru/watch?a=WAq-iIcb
2012. július 25. 18:50
Semmi sem tart örökké..Most mit mondjak a mai világban ez bármikor előfordulhat
2012. július 25. 18:50
|
|
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline
|
Hát ez nem hiszem ellll most meg mivannn?????
2012. július 25. 18:55
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Igen, valószinűleg vagy szándékosan azért volt, hogy cikkezenek róla, vagy ha nem kellene, a lesifotós le lesz fizetve, el lesz scsititva a dolog. Vagy azt szeretnék elérni, hogy most nyolc hónapig a szakításukon cikkezenek, vagy elcsitítják, az álompár csak a Twilight megjelenése után szakíthat
2012. július 25. 19:03
Én imádom Kristent de ha kamu lenne..AKKOR EZ MI?!
Ez csak egy hirtelen fellángolás volt, aminek nem szabadott volna teret engedni. Nem akart senkinek sem fájdalmat okozni. Ő egy jó ember, aki rossz döntést hozott.”
ROB AMIT NYILATKOZOTT INKÁBB NEM MEGYEK BELE ...nem a leghűségesebb pasiról van szó..
Ez csak egy hirtelen fellángolás volt, aminek nem szabadott volna teret engedni. Nem akart senkinek sem fájdalmat okozni. Ő egy jó ember, aki rossz döntést hozott.”
ROB AMIT NYILATKOZOTT INKÁBB NEM MEGYEK BELE ...nem a leghűségesebb pasiról van szó..
2012. július 25. 19:05
szerintem ez nem photoshop
http://img.perezhilton.com/wp-content/uploads/2012/07/spread-2__oPt.jpg
http://img.perezhilton.com/wp-content/uploads/2012/07/spread-2__oPt.jpg
2012. július 25. 19:09
Nem biztos,hogy tényleg megcsalja,egy barát is ölelheti így át,mondjuk nem valószínű,de Robert sem a eghűségesebb!
2012. július 25. 19:11
http://hollywoodite.com/wp-content/uploads/2012/07/Kristen-Stewart-Rupert-Sanders-Us-Weekly-Kissing-Ph...o-8-450x600.jpg
Nagyon sajnálom Kristent folyamatos rakják a netre a képeket szerintem akármi is volt semmi közük hozzá....
Nagyon sajnálom Kristent folyamatos rakják a netre a képeket szerintem akármi is volt semmi közük hozzá....
2012. július 25. 19:13
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
mivaaaaaaan???? én ezt most nem értem x'DDD (N)
2012. július 25. 19:17
mostanában egyre nagyobbakat csalódok Kristenben..régen bírtam, mert egyéniség volt, nem akart egy lenni a hollywoodi sztároskák és futószalagon gyárott babák közül, most viszont kezd beigazolódni, hogy ahogy egyre inkább elmélyül a színészkedésben és a média világában sajnos ő is egy lesz közülük, jaj istenem pedig reménykedtem hogy nem... dehát ilyen ez a világ, akit egyszer beszippant az nem tud ellenállni, nameg ottvan az a bizoyos "szereposztó dívány" is, micsoda véletlen hogy PONTa rendezővel szűrte össze a levet, háááát persze, valószínűleg nem újkeletű ez a dolog, attólmég mert most tudódott ki.. sajnos valószínűleg az a rideg igazság, hogy MÁR mielőtt megkapta volna főszerepet összeszűrte a levet a rendezőbácsival, hogy nehogymááár az legyen, hogy nem övé lesz a szerep..sajnos vagy nem sajnos ez így megy, főleg ha Hollywoodról van szó és egy nagy költségvetésű filmről, úgyhogy nagy bánatomra de Kristen előbb vagy utóbb úgy elfog rib*ncosodni mint a többiek, és ő is csak egy színésznőcske lesz, aki valaha lázadó volt, de azóta már igazi színésznő és még modellkedik is, hsiz újabban parfümreklámok arca... dehát valamit valamiért, ha ezt nem vállalta volna be akkor soha nem lép kis az Alkonyat szerepkörből stbstbstb.
2012. július 25. 19:27
kristen úgyis jobbat érdemel a tahó, primitív és neveletlen pattinsonnál.
2012. július 25. 19:30
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Én a helyetekben a többi képet is szemügyre venném. Ki kell ábrándítsak mindenkit, ennyire senki nem photoshopol ügyesen. És ezek után ne Kristen legyen már a szegény... Úristen.
2012. július 25. 19:33
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Annyira tudtam amikor megláttam először a képeket a Dailymail ldalán, hogy majd jönnek a rajongók azzal, hogy: "Photoshop" meg "Kristenke ártatlan" "Csak a csúnya fotósok a hibásak" vagy egyenesen a primitív Robert az oka! Mi bajotok van Roberttel, hogy ő szereti ezt a szerencsétlent? Eddig is utáltam ezt a nőt, de most még ezerszer jobban utálom. Nem elég, hogy a nagy felhajtás ami körülötte van hatalmas nagy túlzás, mivel a kisasszony még csak átlagos színésznőnek sem nevezhető, egyenesen pocsék színésznő, még ő jön ki ebből ártatlanul, szegény áldozat beesett egy nős pali ágyába. Gusztustalan az egész, biztos el akart érni valamit a karrierjével kapcsolatban. Pfujj
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: