Christian Bale meglátogatta a mozis mészárlás sérültjeit
2012. július 25. 20:50
Ez nagyon kedves volt tőle... Amúgy én az ilyen alakokat, mint ez az elkövető, ezeket tudnám szembe köpni...
2012. július 25. 21:31
Ez kedves tőle...
Amúgy az elkövetőt meg öltem volna ...
Amúgy az elkövetőt meg öltem volna ...
2012. július 25. 22:08
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
nahyon rendes dolog volt tőle
és remélem halálra itélik a fickót(tudom nem szép ilyet mondani)...
2012. július 25. 22:10
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
...de szegény emberek,ártatlanul haltak meg és kerültek kórházba.az ilyen embereknek fizetniük kell!
2012. július 25. 22:45
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Rihanna+Nicki Minaj keverékű haja van. Szívem szerint lefejezném..
2012. július 26. 09:03
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Ez nagyon rendes volt tőle.Sok sztár vehetne róla példát.
2012. július 27. 12:05
|
|
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.07.25. 17:19)
Megbánni? Jó ember lesz belőle? Ahhoz már túl késő. Ha valaki valakit megöl, vagyis dönt más sorsa felett, az ő életéről is dönthet valaki. Ez az ember beteg és már nem lehet rajta segíteni. Tudtad hogy a mai tárgyalásra is pisztolyt vitt be magával? Úgy kobozták el tőle a bejáratnál és leköpködte a rendőröket meg a saját ügyvédjét. 
miért lenne késő megbánni azt, amit rosszul tett? te még nem bántál meg semmit? és mégis ki lenne az a valaki, aki dönthet az életéről? a bíró? az esküdtszék? kinek lenne ehhez joga? azért vitt be pisztolyt, mert beteg. segítségre van szüksége. igenis lehet belőle jobb ember. tudom, hogy szörnyű amit tett, de szerintem a halálbüntetést is el kéne törölni...el tudod képzelni, hogy hány emberről derül ki halála után, hogy ártatlan volt? és akkor mit csinálsz? már eltemették. már nem tudod visszafordítani. ez végleges. és akkor a halálraítélt családját ez hogy érinti? bár nyilván ebben az esedben nem fog kiderülni, hogy nem ő a bűös.
2012. július 27. 12:17
|
|
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline
|
Idézet (Johinna @ 2012.07.25. 19:00)
Tudod ő is döntött 12 ember élete fölött, számára az egyetlen megfelelő büntetés a halálbüntetés. Az ő agya máshogy működik, mint egy ép emberé, ezért sem lenne büntetés neki a börtön. Amúgy, ha te ott lettél volna a moziban és most a kórházban feküdnél vagy elvesztetted volna egy barátodat vagy családtagodat, akkor most máshogy ítélkeznél. Csak képzeld magad a helyükbe, hogy micsoda fájdalmat kell átélniük egy őrült miatt. Ne légy olyan naiv, hogy azt hiszed az ilyen emberek képesek meggyógyulni.
elismerem, hogy ebben igazad van. nem volt joga megölni őket, és el sem tudom képzelni, hogy mit tennék azoknak az embreknek a helyében akik érintettek az ügyben. de azt gondolom, vagyis remélem, hogy vagyok olyan jó ember, hogy nem akarnám, hogy meghaljon. vagy azt akarnám, hogy meggyógyuljon. vagy ha rossz ember lennék, akkor önző módon azt akarnám, hogy olyan állapotban haljon meg, hogy tudja azt, hogy mi történik vele. de mivel ilyen állapotban van, fel sem tudja fogni, hogy mi történik vele. vagy azt akarnám, hogy bűnhődjön egész életében azért amit tett. mert ez egy szörnyű dolog. és hiszem, hogy mindenki meg tud változni. én nem naiv vagyok, csak hiszek abban, hogy meg tud változni, de ez az ember beteg, és éppen ezért szüksége van segítségre. és ha észheztér, akkor éppen elég büntetés lesz neki az, hogy rájön mit tett.
2012. július 27. 14:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (love_love @ 2012.07.27. 12:05)
miért lenne késő megbánni azt, amit rosszul tett? te még nem bántál meg semmit? és mégis ki lenne az a valaki, aki dönthet az életéről? a bíró? az esküdtszék? kinek lenne ehhez joga? azért vitt be pisztolyt, mert beteg. segítségre van szüksége. igenis lehet belőle jobb ember. tudom, hogy szörnyű amit tett, de szerintem a halálbüntetést is el kéne törölni...el tudod képzelni, hogy hány emberről derül ki halála után, hogy ártatlan volt? és akkor mit csinálsz? már eltemették. már nem tudod visszafordítani. ez végleges. és akkor a halálraítélt családját ez hogy érinti? bár nyilván ebben az esedben nem fog kiderülni, hogy nem ő a bűös.
Késő megbánni, megölt 12 embert és megsebesített sok más embert. De igen, bántam már meg dolgokat de embert nem öltem, az emberölést ne hasonlítsuk össze egyszerű kis emberi bűnökkel. A halálbüntetés törvény, akkor nagy a baj ha rossz embert küldenek halálba de itt most Jamesről van szó, aki szörnyű dolgot tett. Szerintem mindegy, kinek van joga az ítélethez, bíró vagy más fejes. Megtette és kész, ilyenre nincs bocsánat. Pisztolyt akart magával bevinni a saját tárgyalására. Ilyen emberekkel nem is érdemes foglalkozni. Bűnözők és kész, a többi rászuló emberen kellene segíteni és azokon, akiket ártatlanul ítéltek el. Már nem tudom hány napja ott ül bent és ítélet nuku, még mindig nincs. Szánalom. Az ember kimegy az utcára emberéleteket kioltani és nem is sietnek hagy elítéljék így vagy úgy, mert vannak az illetőnek 'jogai'. Kérem szépen, szánalmas.
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2012. július 28. 15:24
Kedves volt tőle:)
Am ames hogy néz már ki!Mint egy bohóc!
Am ames hogy néz már ki!Mint egy bohóc!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.