A Batman-film főhőse személyes látogatást tett Aurorában, hogy kifejezhesse részvétét az áldozatok családjának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christian Bale meglátogatta a mozis mészárlás sérültjeit
2012. július 25. 09:13
Gondoltam, hogy Christian fog valamit csinálni, nagyon megrendültnek tűnt az eset után.
2012. július 25. 09:18
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Ez az ürge nem néz ki valami biztatóan. Borzalmas dolgot csinált, amire soha nincs bocsánat, akármilyen pszichológiai problémája is van. A legszigorúbb büntetést érdemli.
Nagyon rendes dolog volt tőle.
Borzalmas hogy ilyen egyáltalán megtörténhet.
Nagyon rendes dolog volt tőle.
Borzalmas hogy ilyen egyáltalán megtörténhet.
2012. július 25. 09:58
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Christian Bale-től nagyon szép dolog, hogy gondol az áldozatokra és a sérültekre. Ez egy "kis" figyelmesség és biztos vagyok benne, hogy az érintetteknek nagyon sokat jelent.
2012. július 25. 10:03
Nem először bizonyítja, hogy hatalmas szíve van, hiába próbálta már többször is lejáratni őt a média. Ő ügyesebb náluk:) Nagyon szép gesztus volt tőle. Többek között ezért is nem lehet őt nem imádni. Nagy respect neki!
Hát ez nagyon kedves volt tőle,és szörnyű hogy vannak ilyen sz*rházi emberek!!!
Én bíztam benne, hogy így tesz. Ő egy végtelenül szimpatikus sztár, és én is azt hiszem, ez valamelyest terápiás célokat is szolgált: biztosan sok sebesültnek a nagy kedvence, és mint tudjuk, ez azért tud adni egy kis pluszt.
Az áldozatok családjainak is biztosan jelentett valamit, hogy Bale elment a megemlékezés helyére, de ez jelenlegi helyzetükben mégis vajmi kevés. Azon a gyilkoson látszik, hogy valami nincsen rendben, és ez volt ideggyógyász doktorandusz??!!
Az ilyesfajta munkára készülök pszichés állapotát még inkább ellenőrizném, de ki tudja milyen volt a mészárlás előtt.
Mindenesetre részvétem az elhunytak családjainak, a sebesülteknek, pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!! Christian pedig maradjon meg ilyennek!!
2012. július 25. 10:08
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Ez nagyon szép volt tőle, de nem is vártam volna, hogy nem teszi meg.
James Holmes-ba pedig szerintem a tárgyalás előtt nyomtak az ügyvédek egy nagy adag lónyugtatót, nehogy mondjon valami baromságot a mélyen tisztelt bíróság előtt, azért volt olyan kába. Vagy csak teljesen, menthetetlenül elborult az agya, ami azért gáz, mert akkor beszámíthatatlanság miatt nem kapja meg a halálbüntetést.
James Holmes-ba pedig szerintem a tárgyalás előtt nyomtak az ügyvédek egy nagy adag lónyugtatót, nehogy mondjon valami baromságot a mélyen tisztelt bíróság előtt, azért volt olyan kába. Vagy csak teljesen, menthetetlenül elborult az agya, ami azért gáz, mert akkor beszámíthatatlanság miatt nem kapja meg a halálbüntetést.
2012. július 25. 10:14
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ez nagyon rendes volt tőle...
2012. július 25. 10:16
ez nagyon- nagyon kedves volt tőle!!!!!!!! és a kórházban lévő sérültek is (látszik) nagyon nagy örömmel fogadhatták őt
...és aztán elment a mozihoz
...ez nagyon kedves tőle!!!!! _heart: nyugodjanak békében, akik sajnos elvesztették életüket!!!!!!!!!!!!
az a pasi meg egy hülye!!!! ő Joker!!!! persze....remélem jó sok évet fog kapni, vagy életfogytiglant!!!
az a pasi meg egy hülye!!!! ő Joker!!!! persze....remélem jó sok évet fog kapni, vagy életfogytiglant!!!
2012. július 25. 10:19
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
ez nagyon kedves volt től
jók lettek a képek.hihetetlen hogy vannak ilyen elmebajosok.meg is érdemelné az életfogytiglant vagy akár........
2012. július 25. 10:21
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
De meg van rémülve az utolsó képen a doktorandusz,én is az lennék ha ki akarnának végezni.Megérdemelné,bár én mégg előtte megkínoznám egy kicsit,ha az én jozzátartozóm sérült6halt volna meg.
Bale-től ez egy nagyon szimpatikus gesztus volt a "résztvevőkkel" szemben.Eddig is rendes embernek tünt,most pláne
Bale-től ez egy nagyon szimpatikus gesztus volt a "résztvevőkkel" szemben.Eddig is rendes embernek tünt,most pláne
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 25. 10:28
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez rendes tőle!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.