Kocsis Tibor egy éve mutatta meg tudását a nagyközönségnek - őt hirdették ki a 2011-es X-Faktor nyertesének. Akkor is nagyon büszke volt rá a közönség, most pedig itt van az énekes első saját klipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Kocsis Tibor debütáló klipje
2012. július 24. 23:36
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
hát én nem neki szurkoltam,de nem rossz
2012. július 25. 06:21
Hát a szám nagyon nem jó a klip még elmegy,de a szám!
2012. július 25. 08:07
persze hogy a justin bieberhez, one directionhöz, szelénához stb disney sztárokhoz szokott tini brokkoliknak nem jön be egy mondanivalót tartalmazó szám posztapokaliptikus videóval. személy szerint nekem tetszik bár egy jobb befejezés nem ártott volna.
2012. július 25. 08:20
Én sem kedvelem őt de igenis tehetséges és teljesen egyetértek OceanSoullal.
2012. július 25. 08:29
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nagyon jó lett a klip,a szám eleve tetszett,múlt héten az egyik nap egész nap ezt hallgattam.Én mondom,hogy ilyen dalt kéne hallgatni manapság az embereknek.Legalább is ha magyar számra vágyik az ember,mivel Kocsis Tibor bebizonyította,hogy Magyarországon is élnek tehetséges emberek,akik szép dalokat adnak elő.Akinek nem tetszik az nyilván tucat zenéken nőtt föl.
2012. július 25. 09:04
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én imádom a dalt,és a klip is nagyon jó lett.És Tibit is szeretem.Az lehet,hogy Tibi nem egy szépfiú,és nem az a típus,akinek tinilányok százai ugrálnak a koncerjén,de a legtöbb mai énekest leénekli.De nyílván ez a kis tinilányoknak nem számít,mivel ugye nem egy szépfiú (tiszetelet a kivételnek)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

2 felhasználónak tetszik: