Kocsis Tibor egy éve mutatta meg tudását a nagyközönségnek - őt hirdették ki a 2011-es X-Faktor nyertesének. Akkor is nagyon büszke volt rá a közönség, most pedig itt van az énekes első saját klipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Kocsis Tibor debütáló klipje
2012. július 24. 23:36
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
hát én nem neki szurkoltam,de nem rossz
2012. július 25. 06:21
Hát a szám nagyon nem jó a klip még elmegy,de a szám!
2012. július 25. 08:07
persze hogy a justin bieberhez, one directionhöz, szelénához stb disney sztárokhoz szokott tini brokkoliknak nem jön be egy mondanivalót tartalmazó szám posztapokaliptikus videóval. személy szerint nekem tetszik bár egy jobb befejezés nem ártott volna.
2012. július 25. 08:20
Én sem kedvelem őt de igenis tehetséges és teljesen egyetértek OceanSoullal.
2012. július 25. 08:29
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nagyon jó lett a klip,a szám eleve tetszett,múlt héten az egyik nap egész nap ezt hallgattam.Én mondom,hogy ilyen dalt kéne hallgatni manapság az embereknek.Legalább is ha magyar számra vágyik az ember,mivel Kocsis Tibor bebizonyította,hogy Magyarországon is élnek tehetséges emberek,akik szép dalokat adnak elő.Akinek nem tetszik az nyilván tucat zenéken nőtt föl.
2012. július 25. 09:04
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én imádom a dalt,és a klip is nagyon jó lett.És Tibit is szeretem.Az lehet,hogy Tibi nem egy szépfiú,és nem az a típus,akinek tinilányok százai ugrálnak a koncerjén,de a legtöbb mai énekest leénekli.De nyílván ez a kis tinilányoknak nem számít,mivel ugye nem egy szépfiú (tiszetelet a kivételnek)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: