Hamarosan jön Rebecca Black debütáló albuma
2012. július 24. 22:27
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
De most komolyan, van olyan ember aki ezt meghallgatja??? Borzasztó rossz volt az előző "zenéje" is. Meg egyébként is van az a mondás miszerint, ami nem megy azt nem kell erőltetni
2012. július 24. 22:28
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Ez rosszabb, mint egy földrengés.. ettől kéne megmenteni a világot.. de most komolyan minek ez?...
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2012. július 24. 22:28
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Hát gratulálok.
Nehéz elképzelni, hogy bárki is megvegye az albumát, bár ki tudja. Tehetségtelen sztárocskákból is lett már híresség. Azért remélem, idővel aztán észhez tér, és rájön hogy ezt bizony nem kéne erőltetni.
2012. július 24. 22:29
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (peace25 @ 2012.07.24. 21:56)
Rajtunk?Hány pozitív kommentet látsz a cikk alatt, ToTo?Egyébként egyet értek, csak ez a "rajtatok" egy kicsit erős volt...
Nézd meg az adatlapját, már most 211 rajongója van
2012. július 24. 22:38
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nem tudom ki fogja azt az albumot megvenni!?
Menjem már a p*csába! XD SZÁNALMAS EZ A SZEMÉLY!
Menjem már a p*csába! XD SZÁNALMAS EZ A SZEMÉLY!
2012. július 24. 22:39
Nem tudtam, mi hiányzik az életemből... és még most sem tudom, mert nem Miss Feketelyuk albuma, az biztos.
Lesz rá valamilyen szintű kereslet, ezt garantálom, hisz' - számomra érthetetlen módon - vannak rajongói is, de nem csodálkoznék, ha nem sokkal az album debütálását követően a következő róla szóló cikk címe ez lenne: "Rebecca Black elégedetlen".
Halála napjáig? Én a helyében jobban megválogattam volna a szavaimat, mert már eddig is kapott halálos fenyegetést, de én nem csodálkoznék, ha egy elszánt antifan valóban megtámadná.
Lesz rá valamilyen szintű kereslet, ezt garantálom, hisz' - számomra érthetetlen módon - vannak rajongói is, de nem csodálkoznék, ha nem sokkal az album debütálását követően a következő róla szóló cikk címe ez lenne: "Rebecca Black elégedetlen".
Halála napjáig? Én a helyében jobban megválogattam volna a szavaimat, mert már eddig is kapott halálos fenyegetést, de én nem csodálkoznék, ha egy elszánt antifan valóban megtámadná.
2012. július 24. 22:39
Idézet (Ayame.01 @ 2012.07.24. 22:30)
Csak ezt a csapást ne.
Remélem idővel rájön hogy egyáltalán nincs hangja. A végén miatta fogok halláskárosodást szenvedni.
Remélem idővel rájön hogy egyáltalán nincs hangja. A végén miatta fogok halláskárosodást szenvedni.
hát,..remélem,hogy senki nem fogja megvaenni a cdjét.a tehetsége valahol a béka ülepe alatt keresendő.Nagy művészeket akarunk!
2012. július 24. 22:40
Jajj istenem !!! Ha én döntenék ki se tenném egy boltba se !! NINCS HANGJA!!!!!!!!!!
2012. július 24. 22:41
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Itt az Armageddon, hívjuk Bruce Willist mentsen meg minket Black-től!
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2012. július 24. 22:43
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Inkább.. ne. xddddddd
2012. július 24. 22:44
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
xDirectioner igaz :DDDDD
2012. július 24. 22:50
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
jajjdejó.><
xDirectioner egyetértek.
D
de azért ne legyen ink.><
xDirectioner egyetértek.
de azért ne legyen ink.><
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.