Stephen Moyer: „Több meleg jelenetet szeretnék a True Bloodban”
2012. július 24. 21:26
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
Elég furi lenne
2012. július 24. 21:35
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
_ToTo_: szerintem a vámpíroktól amúgy sem áll távol a nekrofília XD
2012. július 24. 21:39
Idézet (_ToTo_ @ 2012.07.24. 20:43)
Szerelmes vámpírok után meleg vámpírok, mi jön még? Nekrofil vámpírok? :omg:
Szerintem a nekrofíliának kevés köze van a melegséghez, vagy a szerelemhez..úgy látom, te eleve nem csíped a vámpírokat... B)
2012. július 24. 21:40
Annyit röhögtem azon a jelenetben, amelyikben Sam Bill-ről ábrándozott erotikusan, hogy felőlem bármi jöhet
2012. július 25. 09:01
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (peace25 @ 2012.07.24. 21:39)
Szerintem a nekrofíliának kevés köze van a melegséghez, vagy a szerelemhez..úgy látom, te eleve nem csíped a vámpírokat... 
Csak nem tudom, hogy a hülyeséget meddig lehet fokozni. Twilightban is meg a Vámpírnaplókban is kiöltek a vámpírokból minden rájuk jellemző tulajdonságot a vérivás kivételével. Suliba járnak, esznek, isznak, partiznak, szerelmesek - és néha kortyolnak egy kis vért. Hát ez micsoda ha nem a blödség netovábbja? Már várom mikor csinálnak sorozatot szerelmes tinizombikról akik reggelente nem az ágyból indulnak majd suliba, hanem a temetőből ... hagyjuk mááár ...
2012. július 25. 09:05
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Volt már egy meleg szál, mikor Eric megölte Talbot-ot, nekem annyi bőven elég volt
Már akkor sem fogott meg az a dolog, most sem nyerné el a tetszésemet
2012. július 25. 09:36
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
merész ötlet! de egyáltalán nem vagyok ellene.
2012. július 25. 10:28
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Durvuljanak csak,kíváncsi vagyok az ilyen ötleteket hogyan fogják megvalósítani.Nem vagyok egy meleg-vonal párti,de ha beleteszik akkor is meg fogom nézni,mert szeretem a True Blood-ot.
2012. július 25. 10:41
Idézet (_ToTo_ @ 2012.07.25. 09:01)
Csak nem tudom, hogy a hülyeséget meddig lehet fokozni. Twilightban is meg a Vámpírnaplókban is kiöltek a vámpírokból minden rájuk jellemző tulajdonságot a vérivás kivételével. Suliba járnak, esznek, isznak, partiznak, szerelmesek - és néha kortyolnak egy kis vért. Hát ez micsoda ha nem a blödség netovábbja? Már várom mikor csinálnak sorozatot szerelmes tinizombikról akik reggelente nem az ágyból indulnak majd suliba, hanem a temetőből ... hagyjuk mááár ...
Most ez megy, de szerintem pár éven belül lecseng majd ez a nagy vámpírmizéria.
Személy szerint nem örülnék annak amit Stephen szeretne, nekem ez az ötödik évad egyébként sem jön be annyira
2012. július 25. 10:43
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Én imádom a True Bloodot, szóval kíváncsi vagyok, hogy meg fog-e ez az egész valósulni.
2012. július 25. 10:45
Idézet (_ToTo_ @ 2012.07.25. 09:01)
Már kitalálták a vegetáriánus vámpírt is, szóval mindig van lejjebb.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.