Stephen Moyer úgy látszik nemcsak a munkát és a sikert élvezi a True Blood kapcsán, hanem építő ötletekkel is kiveszi a részét a sorozatból. Legújabb gondolata egy meleg-vonal volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Stephen Moyer: „Több meleg jelenetet szeretnék a True Bloodban”
2012. július 24. 19:41
2012. július 24. 19:47
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
hát ömm khmm... Ejnye-bejnye Stephen
mondjuk a sorozat így se piskóta, nem hiszem, hogy el tudnám viselni, ha Ericből meleget csinálnának
2012. július 24. 19:49
Hát ha több rajongót akarnak elveszíteni , akkor hajrá...
2012. július 24. 19:55
Szerintem nem lenne olyan jó ötlet, mármint, így is NAGYON eltérnek a könyvtől, miért akarnának még jobban???! Bár Eric bárkivel csinálná szerintem (hiszen egyszer már volt Talbottal... és ki tudta az alatt a 1(?) évezred alatt mennyi mindenkivel feküdhetett le...) én Billből igazából alapból nem tudnám kinézni a melegséget, na és Samből, aki most őrülten bele van zúgva Lunába...
2012. július 24. 19:58
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Miután ivott Bill véréből Sam a harmadik évad elején, volt egy zuhanyzós-csókolozós rész. Természetesen álmodta Sam, de nekem nagyon bejött.
Szóval tőlem jöhet.
2012. július 24. 20:10
Szerintem nem igazán jó ötlet.Eléggé megkavarodna tőle minden szál.
2012. július 24. 20:25
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Szerintem nem jó ötlet.
2012. július 24. 20:29
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Érdekes lenne, az biztos. De inkább ne. ^^
2012. július 24. 21:18
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Elég bizarr.. :S
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: