Robert Pattinson megszabadulna a tinirajongóitól
2012. július 24. 21:47
És akkor mi van, hogyha egy csaj minden nap kér egy autógrammot?És ha elhívja vacsizni?Örüljön neki, hogy egyáltalán VANNAK rajongói!
2012. július 24. 21:48
Idézet (VioletDirectioner @ 2012.07.24. 20:53)
Amúgy kiváncsi vagyok ha nem lennének tini rajongói hány rajongója maradna. xDD
Tök igazad van!
2012. július 24. 23:00
|
|
zsanika02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 179360 offline
|
Szerintem nem kéne Robertnek ennyire felháborodnia. Úgylátszik ős is az a fajta aki elfelejtette hogy mi is hozta meg neki a sikert, a hírnevet és a sok pénzt. Ha nem szerepelt voltna az Alkonyatban és nem rajongana annyi tinilány érte akkor nem tudom hogy most hol lenne a karrierje. Nem akarok senkit kritizálni de jó lenne ha néha átlátna a magánrepülőgépen és a gőgön!
2012. július 25. 01:16
Amíg a rajongók pénzéből kajál, addig fogja be. Amióta szerepelt az Alkonyatban mást nem lehet olvasni, csak hogy így utálja a rajongóit, vagy hogy úgy unja őket. Érdekes módon a többi szereplőnek, vagy más sikeresebb sztároknak nem okoz gondot a sok rajongó, de ennek a csontkollekciónak igen.... nézzen kicsit magába és gondolkodjon már el azon, hogy kiknek köszönheti, hogy van munkája.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 25. 08:33
Azért ilyen rajongók mellett Pattinsont is megértem... Bár inkább örülnie kéne a rajongóknak hiszen híres lett, inkább nevetett volna az esten.
2012. július 25. 10:20
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Idézet
Rossio
Én pedig Pattinsontól szabadulnék meg..
Én pedig Pattinsontól szabadulnék meg..
Hát, én is.
2012. július 25. 10:24
|
Anna20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 144933 offline
|
Úgy látom az összes hülye cikket bekajáljátok.A bulvár kb. 95% kamu,de ezzel ne foglalkozzatok,higyjetek el mindenféle baromságot.
Rob új filmje pedig igen érdekesnek hangzik.
Rob új filmje pedig igen érdekesnek hangzik.
2012. július 25. 10:33
Ezzel jár a sztárság, ezt el kell fogadnia, tudnia kellett volna, hogy mire vállalkozott.
Nem azt mondom, hogy nem becsüli meg a rajongóit, de addig örüljön, hogy egyáltalán van, aki még szereti.
2012. július 25. 11:45
|
|
Orsyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 619 Csatolások: 111 Azonosító: 144671 offline
|
Hát sajnálom nagyon őt! Némelyik rajongó már tényleg eléggé betegesen viselkedik...Én is nagyon imádom Robot,de ha találkoznék vele kb. meg sem bírnék szólalni a boldogságtól....nem,hogy ilyeneket mondani neki,mint az a lány...
Amúgy nagyon jól áll neki a tetoválás!!!
*.*
Amúgy nagyon jól áll neki a tetoválás!!!
2012. július 25. 11:52
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Csak azt elfelejti, hogy ha azok az őrült tinilányok nem kezdtek el volna rajongani érte, sehol nem lenne!
2012. július 25. 12:27
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem gonoszkodni akarok,de ha nem lennének a "sikítozó tinirajongói",feleennyire se lenne népszerű.egyetlenegyszer sem hallottam az Alkonyat kezdete óta,h szeretné a fanokat,pedig igen sokat köszönhet nekik.örüljön neki,h vannak,akik kedvelik őt.
2012. július 25. 12:34
|
|
nina456 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 594 Csatolások: 50 Azonosító: 181415 offline
|
Itt mindenkinek igaza van. Tény, hogy ő is ember és neki is elege lehet már ebből. De az is igaz, hogy ő vállalta az egészet, senki nem kényszerítette, hogy színész legyen, és a rajongóinak köszönheti mindazt amit idáig elért.
Hát, nem tudom, valahogy meg kellene tanulnia kezelni az ilyen helyzeteket.
Hát, nem tudom, valahogy meg kellene tanulnia kezelni az ilyen helyzeteket.
2012. július 25. 12:43
|
|
tomko1123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 125138 offline
|
jól teszi sztem nem csak neki van elege a sok nyálas tinicsajtól akiknek ki van egy posztere pl mondjuk róla már azt hiszi h a pasija hát komolyan szégyen ez a 10-16 éves korosztály kb
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.