Robert Pattinson megszabadulna a tinirajongóitól
2012. július 24. 15:37
Ő választotta a sztárságottő vállalta el Edward szerepét...ezek után meg ne kezdjen panaszkodni..így járt!
2012. július 24. 15:40
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Hát... nem tudok rá mit mondani.... Egy féreg...Idáig se csíptem,mostmár egyenesen utálom -.-
2012. július 24. 15:49
Teljesen megértem Robertet. Ha egyszer nemet mondott, mit kell erőszakoskodni? -.-" Meghívják, és akkor még ő is fizessen? Ehhez már pofa kell.
Amúgy meg igen: a rajongóinak köszönhet mindent, mert mégis csak ők tették naggyá, de Robert a fanatikus, határokat nem ismerő rajongókra gondolt
Amúgy meg igen: a rajongóinak köszönhet mindent, mert mégis csak ők tették naggyá, de Robert a fanatikus, határokat nem ismerő rajongókra gondolt
2012. július 24. 16:03
Inkább örülne annak hogy vannak rajongói
" Lehet hogy a csaj egy kicsit túlzásba vitte, de akkor is... Egyre jobban utálom Robertet.
2012. július 24. 16:08
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
igaza van Drakula Girl-nek..
2012. július 24. 16:08
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Annak idején keresett volna más filmet,mint az Alkonyat,mert,akkor most nem annyira loholnának érte a lányok.Én eddig csak a Harry Potterbe láttam,és megvolt rá az esélye,hogy eleve már komoly szerepeket vállaljon,mint az Alkonyat.Amúgy meg ezzel sem tudja visszariasztani őket,szép szóval is alig.Majd ha már nem lesz olyan híres,és csak az igazi rajongók tartják fent,akkor pedig elkezd panaszkodni amiatt,hogy már egy rajongója se kíváncsi rá.
2012. július 24. 16:26
|
|
Katie7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 165975 offline
|
Ja, szegény kicsi Robika... Tudta, hogy ez lesz, ha híres lesz. Vagy nem. Nem gondolt rá amikor épphogy berobban a sztárságba. Viselje a következményeit!Am akkor inkább ne legyenek rajongói? Gondolom azt se szeretné. Így járt.
2012. július 24. 16:29
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Kedves lányok, valaki mondja el, hogy mi van ezen a Roberten, amit szexinek lehet nevezni? Mert én valahogy inkább undorítónak találom. Belsőleg és külsőleg is! Az, hogy a "kistinik" sikoltozva fogadják, nem azt jelenti, hogy 20 év felleti rajongója nincs. Például amikor itt volt MO-on, akkor is milyen jogon mondja hogy mi milyen beképzeltek vagyunk &azt hisszük mi találtunk fel mindent?? Honnan vesz ilyeneket, amikor senkihez se ment oda autogramot adni. Meg azt mondja hogy nem volt jó a forgatás, mert egy gettóban kellett ezeket csinálni... tudtommal régi témájú filmet csinált, csaknem mennek egy luxus szállodába forgatni. Amúgymeg örülhet, hogy bekerült a Harry Potterbe ahol még nézett is ki valahogy... meg szépen be is valja hogy piál... :'( ha ennyire megakar tőlünk szabadulni, akkor vegyen egy pisztojt és lőjje magát fejbe, akkor megszabadulhat mindannyiunktól!
2012. július 24. 16:36
Szerintem ez teljesen jogos h 26 évesen nem akarja h 15-16 éves lányok ugrálják körül hanem szeretnem érettem rajongókat is.
De az a csaj nagyon kemény lehetett.
2012. július 24. 16:39
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Én se csodálkozok, hogy elege van az ilyenekből XD Idegesítő lehet.
Fannuus, fogjuk rá igazad van, már én találtam Robertben szerethetőséget... De akkor is, az utolsó mondatod nagyon gonosz volt! És te mi jogon kívánod a halálát? -.-
Fannuus, fogjuk rá igazad van, már én találtam Robertben szerethetőséget... De akkor is, az utolsó mondatod nagyon gonosz volt! És te mi jogon kívánod a halálát? -.-
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: