Őrült kislányok zaklatják nap mint nap, ezért minél előbb igyekszik kibújni a "tinilányok kedvence"-szerepből. Vadabb filmszerepekkel próbálja ezt elérni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Robert Pattinson megszabadulna a tinirajongóitól
2012. július 24. 14:38
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
am ők tartják el xdddd lol
2012. július 24. 14:39
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Kivételesen megértem Robertet és együtt érzek vele, hogy herótja van a tinicsajoktól...
Amelynek megjegyzem: magam is szem- és fültanúja voltam.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 24. 14:39
|
|
lili9906525új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 158177 offline
|
Jaj Istenem mekkora hülyeség atyám.. Pedig mittuk "híres" ...
PulyPuly
2012. július 24. 14:41
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
hát meg lehet érteni
2012. július 24. 14:41
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
na most biztos veszített pár rajongót
2012. július 24. 14:43
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Szerintem attól,h vadabb vagy férfiasabb szerepet kap se fognak a tinik lemondani róla
ahhoz inkább a külsőjét változtassa meg,mert a tiniknek az jön be és nem az,h milyen szerep..
2012. július 24. 14:47
Vannak megszállott rajongók, nem értem h egyesek miért nem érik fel ésszel h ezzel úgyse mennek semmire. De szerintem a vadabb szerepekkel nem fogja elriasztani a rajongóit.
2012. július 24. 14:47
Nem csoda hogy olyan hamar kiakadt,néhány fanatikus rajongó tényleg kiborítóan viselkedik..
2012. július 24. 14:48
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
nem értem miért kell a rajongóknak őrült módjára viselkedni O_o
2012. július 24. 14:49
|
|
Linkin Parkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 176642 offline
|
Akkor hajrá neki....
2012. július 24. 14:51
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Szerintem meg lehet érteni... A rajongó oda megy, hogy el hívja vacsorázni Rob-ot, de Ő fűzesse a számlát normális?
De nem kéne megszabadulnia a tini rajongóktól, mert akkor nem lenne annyi rajongója..., de Ő tudja!
2012. július 24. 14:52
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Nekem az egyik kedvencem és nem azért, mert olyan jól nézne ki, mert nekem egyáltalán nem jön be. Szerintem minden filmjében jól alakított eddig és szerintem jó színész. Nem csak a T.S. filmekben tetszett ha nem az itt megemlített Bel Amiban vagy a Harry Potterben illetve az emlékezz rámban...stb Szerintem jó színész és nekem nagyon-nagyon tetszenek a filmjei 
2012. július 24. 14:54
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én megértem, hogy vannak őrült rajongói, ez tényleg ezzel jár, de ezt Mr. Pattinson képtelen megérteni. Viszont az a felfogás, hogy keményebb filmekben szerepelje annak céljából, hogy elveszítse fiatalabb rajongóit mérhetetlen nagy ostobaság, és, hogy miért is : mert a fiatal, tini rajongók nem fognak elriadni attól, ha egy 18-as karikás filmben szerepel, ezzel azt éri el, hogy azokban a fiatalokban tesz kárt a kemény filmekkel! Ez egy nagyon buta lépés, ez olyan mintha valaki sütivel akarna fogyni, nem vezet semmi jóra
Úgy látszik ez lesz az új divat, mindenki azt hiszi azzal ha k*rvát vagy kemény, csúnyán beszélő személyt alakít majd nagyfiú*nagylány lesz, de ez inkább nevetséges
aztán meg majd ha netán beválik, és elvesztenek több 10 ezer rajongót, akkor meg majd azért sír a szájuk
Úgy látszik ez lesz az új divat, mindenki azt hiszi azzal ha k*rvát vagy kemény, csúnyán beszélő személyt alakít majd nagyfiú*nagylány lesz, de ez inkább nevetséges
tothbianka
2012. július 24. 14:54
|
|
keysii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 518 Csatolások: 25 Azonosító: 176254 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.07.24. 14:54)
Én megértem, hogy vannak őrült rajongói, ez tényleg ezzel jár, de ezt Mr. Pattinson képtelen megérteni. Viszont az a felfogás, hogy keményebb filmekben szerepelje annak céljából, hogy elveszítse fiatalabb rajongóit mérhetetlen nagy ostobaság, és, hogy miért is : mert a fiatal, tini rajongók nem fognak elriadni attól, ha egy 18-as karikás filmben szerepel, ezzel azt éri el, hogy azokban a fiatalokban tesz kárt a kemény filmekkel! Ez egy nagyon buta lépés, ez olyan mintha valaki sütivel akarna fogyni, nem vezet semmi jóra
aztán meg majd ha netán beválik, és elvesztenek több 10 ezer rajongót, akkor meg majd azért sír a szájuk
szörnyű
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.