Demi Moore féltékeny Mila Kunisra
2012. július 24. 15:48
Örülök, Miláéknak, és ami azt illeti Demi vált el szóval így járt..
2012. július 24. 15:49
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
EZ van,ő is keressen valakit xD
xD
2012. július 24. 15:57
Most biztos nem könnyű Demi-nek, de hát ő akart elválni nem? Ahelyett hogy kiborul ő is keressen magának egy rendes pasit akivel boldog lehet
2012. július 24. 15:58
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
Imádom Milát és Ashton-t együtt. Nem tudom,hogy mint pár együtt vannak-e, de ha igen remélem tartós lesz, mivel náluk már alapból a hosszú évek óta tartó barátság megvan:)
2012. július 24. 16:17
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
A korkülönbséggel van baja??
Ez fura...
2012. július 24. 16:27
mááár bocs de kinem sz*rja le Demit?? Mégis mit várt...? Gondolhatta volna hogyha ilyen fiatal pasival kezd akkor az nemsokéig fog egy ilyen "rágós hús" mellett megmaradni mint ez a Demi... keresett volna magának egy normális hapsit a korosztályában aki nem néz ki olyan rosszul, de egy nála ötven évvel fiatalabbat aki a gyereke lehetne!!! bele sem gondolt, hogy esetleg nem egy mama mellett akarja leélni az életét?? Istenem ha a hülyeség fájna-.-
Mila meg szerintem kicsit elégjól néz ki ahhoz, hogy egy ilyen parikajancsival kezdjen mint ez az Ashton gyerek....
Mila meg szerintem kicsit elégjól néz ki ahhoz, hogy egy ilyen parikajancsival kezdjen mint ez az Ashton gyerek....
2012. július 24. 16:34
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
Sajnálom, rossz érzés lehet egy másik, főleg egy másik ismert színésznő mellett látnia Ashton-t, de nem gondolhatta azt, hogy Ashton nem fog továbblépni...
2012. július 24. 16:42
Én azért sajnálom Demit,olyan szép nő és azért a volt pasidat látni mindennap valamelyik újságban,amint az új barátnőjével enyeleg..hát nem jó dolog :/
2012. július 24. 16:51
Én azért megértem Demit, mert nem lehet könnyű dolog, szinte mindennap szembesülni ilyen képekkel.
2012. július 24. 17:42
Demi Demi ez a Ashton Kucser nem ér ennyi erőfeszítést!
2012. július 24. 18:21
Hát nem azért, de ez van, ezen nem sokat tud változtatni, ő adta be a válópert....
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: