Ashton Kutcher új életet kezdett, ami láthatóan nagyon megviselte Demi Moore-t. A színésznő szabályosan hisztirohamot kapott, amikor megtudta, hogy exe kivel jött össze.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Moore féltékeny Mila Kunisra
2012. július 24. 14:27
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
sajnálom szegényt
2012. július 24. 14:30
Sajnálom Demit, nem hiszem hogy már valaha is újra együtt lesznek Ashtonnal. Neki is tovább kell majd lépnie egyszer.
2012. július 24. 14:30
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Szegény Demi Moore biztos nem könnyű most neki.Főleg hogy még a gyerekei is faképnél hagyták...
2012. július 24. 14:31
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
sztem van is mire féltékenybek lennie
2012. július 24. 14:31
Szerintem ilyen helyzetben a harmadik bánkodó félnek kicsit mindíg olyan érzés mintha a sajtó tényleg az orra alá dörgölné, de szerintem Deminek is jobb lenne ha megpróbálna továbblépni mégha most nehéz is így neki.
2012. július 24. 14:33
Én örülök Ashton és Mila kapcsolatának 
Szerintem szépek együtt
Remélem sokáig együtt maradnak
Szerintem szépek együtt
Remélem sokáig együtt maradnak
2012. július 24. 14:33
|
|
Adrika9200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 178504 offline
|
Nagyon nehéz lehet neki:( De remélem nem sokára talpra áll és boldog lessz mert megérdemli!
2012. július 24. 14:43
Sajnálom Demit, nehéz lehet neki. Remélem, hogy hamar talál valakit, aki szeretni fogja.
2012. július 24. 14:56
hát őszintén szólva nem tudom, hogy Demi mit hitt. Ashton jóképű fiatal férfi, akiért odavannak a nők. Én őszintén szólva eddig sem értettem, hogy Ashton hogy tudott vele együtt lenni és nem is hittem el, nála fog megállapodni.. Jó-jó persze a szerelemben nem számít a kor stb. de azért mégis más korosztály, más célok..
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. július 24. 15:03
Lépjen túl rajta, mert felesleges ez a dráma! Ettől még nem kapja vissza csak leégeti saját magát. Ezt még olvasni is gáz!
2012. július 24. 15:12
Szerintem már simán túlléphetne, hiszen Ashton pár héttel/hónapppal a szétválásuk után talált mást, én úgy emlékszek...
2012. július 24. 15:26
Biztos, hogy nem könnyű neki, tényleg, de ahogy fashionbébíí is említette, Ashton még elég jóképű férfi, így várható volt, hogy hamar összejön egy új nővel. Szerintem aranyosak Milával, egyébként, de gondolom mennyire fájhat ez Deminek. Mindegy... nemsokára szerintem már arról fogunk hallani, hogy Demi valami új pasival van. Talán pont azért, hogy most Ő bosszantsa Ashtont, vagy ilyesmi. De lehet, hogy Demi nem ennyire gyerekes. Majd meglátjuk.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. július 24. 15:32
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
amikor megláttam róluk a képeket,egyből az volt az első gondolatom,h vajon Demi erre hogyan fog reagálni.abból kiindulva,h Demi eddigse viselte jól Ashton ügyeit és a vele való kapcsolata sose volt valami felhőtlen,számítottam rá,h kissé ki fog borulni.
sajnálom,persze,nem lehet jó látni a fotókat,amin egy másik nővel van,de tovább kéne lépnie.előttem is említették már,hogy ashton jó pasi,várható volt,h előbb-utóbb összejön valakivel.
sajnálom,persze,nem lehet jó látni a fotókat,amin egy másik nővel van,de tovább kéne lépnie.előttem is említették már,hogy ashton jó pasi,várható volt,h előbb-utóbb összejön valakivel.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.