Teen Choice Awards 2012: a nyertesek
2012. július 23. 19:06
|
HalleyStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 178424 offline
|
Váóóó Taylor nagyon sokat nyert
A 1D-nek adhattak volna többet is ♥ És Happy Hunger Games & May the odd be ever in your flavour
2012. július 23. 19:09
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Ezt végigolvasni is fárasztó és unalmas de Emma Stone nagyon megérdemelte, imádlak Emma!!
2012. július 23. 19:27
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Ma néztem meg a Hófehért és a Vadászt és nagyon tetszett !!
2012. július 23. 19:27
|
|
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 offline
|
Nagyjából az nyert,akire én szavaztam.
Mondjuk a The Wanted is kaphatott volna...
Gratulálok mindenkinek!:)Az 1D-nek,Justinnak és Taylor Swiftnek örülök a legjobban.
2012. július 23. 19:33
A legtöbb kategóriában szerintem egészen jók győztek, egyedül Nicki Minajnak és Justin Biebernek nem örülök..
Akik szerintem nagyon megérdemelték az Emma Stone, Charlize Teron, Ashley Greene, Maroon5, Coldplay, Demi és persze Ian Somerhalder
Akik szerintem nagyon megérdemelték az Emma Stone, Charlize Teron, Ashley Greene, Maroon5, Coldplay, Demi és persze Ian Somerhalder
2012. július 23. 19:35
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Sok kedvencem nyert
2012. július 23. 19:36
Volt pár kategória amin nem kicsit lepődtem meg de ez részletkérdés(Biebert énekesként sem tartom nagyra,de mint férfiikon,ez pláne túlzás
)
Viszont akad valami ami miatt igazán csalódott vagyok,az pedig az hogy a True Blood nem nyert. Ez persze egyéni vélemény de én jobbnak tartom a sokak által kedvelt TVD-nél.A karakterek,a szálak,a cselekmények,minden szempontból izgalmasabbnak és érdekesebbnek is találtam,és ezt persze nem úgy mondom hogy ne láttam volna a TVD-ből akár egy részt is,az első évadját én is figyelemmel kísértem.
De változtatni nem tudok,úgyhogy mindegy is,gratulálok a győzteseknek
Viszont akad valami ami miatt igazán csalódott vagyok,az pedig az hogy a True Blood nem nyert. Ez persze egyéni vélemény de én jobbnak tartom a sokak által kedvelt TVD-nél.A karakterek,a szálak,a cselekmények,minden szempontból izgalmasabbnak és érdekesebbnek is találtam,és ezt persze nem úgy mondom hogy ne láttam volna a TVD-ből akár egy részt is,az első évadját én is figyelemmel kísértem.
De változtatni nem tudok,úgyhogy mindegy is,gratulálok a győzteseknek
2012. július 23. 19:39
|
|
timea15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 175037 offline
|
A Bosszúállók és Chris Hemsworth sikerének nagyon örülök
, de ma napig nem tudom felfogni hogy a Paradise hogy a lóf@szba rock szám??
És, hogy Miley a legszexibb nő és divatikon
na ezen hasadtam...méghogy legszexibb és divatikon...
2012. július 23. 19:53
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Gratula mindenkinek
) 1D,TVD,Ian Somerhalder,Nina Dobrev,Carly Rea Jepsen,JB,Taylor S. <33333
2012. július 23. 19:56
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Gratula mindenkinek
) többségben azok nyertek akiket szeretek
1D & TVD stb. <33
2012. július 23. 19:59
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
kár hogy az Odaát nem nyert semmitsem idén.paul wesleynek is adtam volan egy dijat de a vámpirnaplok többi gyözelmének örülök akárscak lea,chris és a glee dijainak is
2012. július 23. 20:00
Gratulálok a nyerteseknek!Egyszer szavaztam ,de már nem emlékszem ,hogy kikre.Lucyra,Troianra,Vámpírnaplókra,Demire,Taylorra és talán Emma Stonera és Charlizera!A Twilight kihagyhatatlan,szerintem az szavazás nélkül is nyerne!
2012. július 23. 20:02
One Direction.
Ian, Nina, Taylor, PLL, és még jó sok mindenki, aki sikerének nagyon örülök.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: