Ashley Benson - Seventeen's Style Stars of 2010 Photoshoot
2012. július 23. 12:54
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Még nem láttam őket fenn. Valakinek nincs meg véletlenül tag nélkül? Eléggé zavar engem a tag, de máshogy meg se találtam
12 felhasználónak tetszik:
Vegas,
Lolla,
pink_bunny,
pillecukor3,
BunnyGirl,
ItsLénaa,
Lisa7003,
Diinaa,
SmileyZ,
belieber11,
Luckie,
Cintii
2012. július 23. 13:03
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Idézet (AmyVie @ 2012.07.23. 12:54)
Még nem láttam őket fenn. Valakinek nincs meg véletlenül tag nélkül? Eléggé zavar engem a tag, de máshogy meg se találtam 
Engem is annyira idegesít, mikor a külföldi rajongói oldalakon minden jó képet teleraknak taggel. Bezzeg én sem találom meg máshol, csak kisebb méretben. Fogalmam sincs honnan szerzik a képeiket, de én bárhol keresem, ugyanolyan jó méretben sehol nem találom meg
2012. július 23. 13:20
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Idézet (Vegas @ 2012.07.23. 13:03)
Engem is annyira idegesít, mikor a külföldi rajongói oldalakon minden jó képet teleraknak taggel. Bezzeg én sem találom meg máshol, csak kisebb méretben. Fogalmam sincs honnan szerzik a képeiket, de én bárhol keresem, ugyanolyan jó méretben sehol nem találom meg
Nekem is van egy kedvencem, akiről kibújtam a bőrömből, mikor nemrég nyílt róla egy oldalt telis-tele HQ képekkel. Csakhogy mindegyik képen van tag, ami annyira zavar. 
Én bevallom őszintén, a kis tag nem érdekel, ami a kép aljába van, mert az nem annyira szembetűnő, de ez nagyon. Igazából, megértem, ha ő vásárolja meg a képeket, de nem hinném, hogy itt erről lenne szó. Csak érted, így pölö nem is lehet őket design-hoz felhasználni, csak ha levágod szegény Ash fejének a negyedét. Hát, én sokkal kisebb, nem HQ méretű képeket találok, ha elkezdem keresni ezt a fotósorozatot sajnos. Ha esetleg találsz, akkor rakd fel, jó élenne látni tag nélküli képeket Ash-ről
11 felhasználónak tetszik:
pink_bunny,
pillecukor3,
Vegas,
BunnyGirl,
Lolla,
ItsLénaa,
Lisa7003,
Diinaa,
SmileyZ,
belieber11,
Luckie
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.