Starity

Ashley Benson - Seventeen's Style Stars of 2010 Photoshoot

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 23. 12:54 #1
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Még nem láttam őket fenn. Valakinek nincs meg véletlenül tag nélkül? Eléggé zavar engem a tag, de máshogy meg se találtam unsure.gif
12 felhasználónak tetszik: Vegas, Lolla, pink_bunny, pillecukor3, BunnyGirl, ItsLénaa, Lisa7003, Diinaa, SmileyZ, belieber11, Luckie, Cintii
2012. július 23. 13:03 #2
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Idézet (AmyVie @ 2012.07.23. 12:54)
Még nem láttam őket fenn. Valakinek nincs meg véletlenül tag nélkül? Eléggé zavar engem a tag, de máshogy meg se találtam  unsure.gif

Engem is annyira idegesít, mikor a külföldi rajongói oldalakon minden jó képet teleraknak taggel. Bezzeg én sem találom meg máshol, csak kisebb méretben. Fogalmam sincs honnan szerzik a képeiket, de én bárhol keresem, ugyanolyan jó méretben sehol nem találom meg dry.gif Nekem is van egy kedvencem, akiről kibújtam a bőrömből, mikor nemrég nyílt róla egy oldalt telis-tele HQ képekkel. Csakhogy mindegyik képen van tag, ami annyira zavar. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, Cintii
2012. július 23. 13:20 #3
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Idézet (Vegas @ 2012.07.23. 13:03)
Engem is annyira idegesít, mikor a külföldi rajongói oldalakon minden jó képet teleraknak taggel. Bezzeg én sem találom meg máshol, csak kisebb méretben. Fogalmam sincs honnan szerzik a képeiket, de én bárhol keresem, ugyanolyan jó méretben sehol nem találom meg dry.gif Nekem is van egy kedvencem, akiről kibújtam a bőrömből, mikor nemrég nyílt róla egy oldalt telis-tele HQ képekkel. Csakhogy mindegyik képen van tag, ami annyira zavar. unsure.gif

Én bevallom őszintén, a kis tag nem érdekel, ami a kép aljába van, mert az nem annyira szembetűnő, de ez nagyon. Igazából, megértem, ha ő vásárolja meg a képeket, de nem hinném, hogy itt erről lenne szó. Csak érted, így pölö nem is lehet őket design-hoz felhasználni, csak ha levágod szegény Ash fejének a negyedét. Hát, én sokkal kisebb, nem HQ méretű képeket találok, ha elkezdem keresni ezt a fotósorozatot sajnos. Ha esetleg találsz, akkor rakd fel, jó élenne látni tag nélküli képeket Ash-ről smileeee.gif
11 felhasználónak tetszik: pink_bunny, pillecukor3, Vegas, BunnyGirl, Lolla, ItsLénaa, Lisa7003, Diinaa, SmileyZ, belieber11, Luckie
2012. augusztus 08. 11:49 #4
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
OMG! Ash mesébe illő, természetes szépség, annyira csodaszép! Jelenleg ezek a kedvenc képeim róla. Gyönyörűséges leányzó. wub.gif heart.gif
2012. augusztus 08. 11:51 #5
- törölt felhasználó -    
Istenem de szép w00t.gif Imádom laugh.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok