Ugyan a Pussycat Dolls nem szűnt meg, mindössze a tagokat cserélték le. A cikkben bemutatjuk, hogy a Nicole Scherzinger által vezetett bandával mi történt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mi történt a Pussycat Dollsszal?
2012. július 23. 12:56
Imádtam őket, bár egy idő után idegesítő volt hogy Nicole mindig több figyelmet kapott mint a többiek.Ashley még most is nagy kedvencem, kár hogy nem ér el nagyobb sikereket.
2012. július 23. 12:57
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Őszinte leszek én sose szerettem a Pussycat Dollszt ezért,nem igazán hadtak meg ezek a csre berék...
2012. július 23. 13:01
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
annyira sose szerettem őket,1-2 daluk volt csak,amit szerettem hallgatni.számomra igazából nemcsak a hangjukkal volt "baj",hanem az is nagyon zavart,h Nicole mindig sokkal több figyelmet kapott a többi tagnál.mert szerintem az akkori csapattagok közül nem ő volt a legtehetségesebb,hanem neki volt talán a legeladhatóbb arca.
2012. július 23. 13:05
Nicole
Jessica
Ashley
Szerintem ők azok akik jó zenét csináltak egyedül.
2012. július 23. 13:07
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Tény és való, hogy együtt sikeresebbek voltak.
Bár Nicole külön is van olyan sikeres, mint a bandában.
2012. július 23. 13:10
Hát együtt sikeresebbek voltak, de sajnos különváltak, pedig sok rajongójuk volt, szerintem. Bár én Nicol-nak a mai napig hallgatom a banda nélküli dalait is.
2012. július 23. 13:10
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
A hatból öt lánnyal sosem tudtam azonosulni, csak ide-oda rázták magukat, és véleményem szerint ezenkívül másra nem képesek, nemhogy még önálló karrierre. Nicole zenéjét sem preferálom, de a bámulatos személyiségéért odavagyok
2012. július 23. 13:16
A Nicole-t szerettem mindig a legjobban, mert nem csak vonaglott a videoklipekben, hanem énekelt is. Valamint őt tartom a legjobb személyiséggel és legjobb hanggal megáldott PCD lánynak
2012. július 23. 13:18
|
|
SilverFoxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 136511 offline
|
Sosem voltam igazán oda értük, de Nicole-t valahogy mindig szerettem. Most, hogy külön váltak, szerintem valóban ő az egyetlen, akit érdekel is az éneklés, a többiek csak azért akarnak össze dobni valamit, hogy ne felejtsék el őket az emberek, vagy legyen egy kis bevételük..
2012. július 23. 13:31
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nekem Nicole a kedvenc
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: