Harry Potter-trió – hol vagytok mostanság?
2012. július 23. 17:12
Ahogy látom mindhárman jól megvannak a HP nélkül is!
2012. július 23. 20:04
|
|
timea15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 175037 offline
|
Örülök, hogy sikeresek lettek mindhárman!Csak valahogy csiklandozza az orromat az, hogy a Harry Potter filmekből ,,csak,, 7 rész lett.Nekem bökdösi az oldalam, úgy kéne még egy rész.Lehet, hogy más hülyeségnek tartaná, de az hogy igy páratlan számmal végződött engem valamiképpp zavar,idegesit, vagy nem tudom, de...na.
2012. július 24. 10:26
Örülök,hogy a film után egyikőjük sem tűnt el és,hogy még mindig sikeresek
2012. július 25. 11:50
|
|
Cuki baba3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 51 Csatolások: 30 Azonosító: 180990 offline
|
örölük hogy minda3man sikeresek élettek
2012. július 26. 15:44
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
hát,én szerettem sőt még mindig szeretem a Harry Potter-t.De lássuk be igazuk van..Mondjuk én örültem volna neki h ha folytatódik
2012. július 29. 15:20
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Hát nekem nagyon hiányzik a HP és szerintem minden más filmjüket, abban nyújtott alakításukhoz fogom hasonlítani, de azt hogy mért, azt nem tudom...^^
De azért további sok sikert kívánok nekik, biztos vagyok benne, hogy a Harry Potter nélkül is boldogulni fognak!!!❤
De azért további sok sikert kívánok nekik, biztos vagyok benne, hogy a Harry Potter nélkül is boldogulni fognak!!!❤
2012. augusztus 01. 17:46
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Ahh a 3nagy örök kedvenc
)
Danielnek épp ma töltöm a A fekete ruhás nő című filmjét. Már mikor hónapokkal ezelőtt láttam az előzetest, már akkor kíváncsi voltam,de most jött el az idő,h megnézzem
És egész jól hangzanak a következendő filmjei.
Emma Watsonnak is megfogom nézni az biztos!
És milyen jól áll neki az a paróka ^^
Én hát Rupert a legkedvencem a trióból!
Neki annyira izgisen nem hangzik, de majd meglátom, h megnézem-e a mostani filmjeit
Danielnek épp ma töltöm a A fekete ruhás nő című filmjét. Már mikor hónapokkal ezelőtt láttam az előzetest, már akkor kíváncsi voltam,de most jött el az idő,h megnézzem
Emma Watsonnak is megfogom nézni az biztos!
Én hát Rupert a legkedvencem a trióból!
2012. augusztus 08. 09:47
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Hú, hosszú cikk!
A Harry Potter filmsorozat örökre kedvencem marad, valóban nehéz lehet nekik kitörni a szerepeikből. Hiszen Harry-ként, Hermione-ként és Ron-ként ismerte meg őket a világ. Kíváncsi vagyok a filmekre, számomra Emma filmjei keltettek nagyobb érdeklődést.
2012. augusztus 21. 09:33
Soha,senki nem fog olyan nagyot alkotni mint a Harry Potter
Dan,Rupert és Emma pedig még sokra fogja vinni.
2012. szeptember 13. 20:16
imádnivaló sorozat a Harry Potter,nagyon szeretem és ugyanúgy szeretem a színészeket is,mert aranyosak és tehetségesek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: