Harry Potter-trió – hol vagytok mostanság?
2012. július 23. 12:04
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
pont tegnap ment a tv-be a harry potter egyik része :') imádom azt a filmet ♥.♥
szerintem ügyesek biztos nem szenvednek pénzhiányba és nem munkanélküliek x'D ügyesek
2012. július 23. 12:24
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Hiányzik a Harry Potter. :/ Amúgy sok sikert nekik, tehetségesek, szóval nem fognak eltűnni.
2012. július 23. 12:35
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
amugy sztem simán lehettett volna még egy rész
2012. július 23. 12:54
Olyan jó lenne még egy rész a Harry Potter-ből..
Nagyon tehetséges mind a három színész, szóval még sokat hallhatunk róluk és a sikereikről!
2012. július 23. 13:04
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (CandUs @ 2012.07.23. 10:46)
Daniel játszott a David Copperfieldben Maggie Smith-sel még a HP előtt.
Amúgy Rupertnek lesz a legkönnyebb kitörni ebből a Harry Potter világból, mert ő valahogy mindig kilógott a sorból. Jóval több filmajánlatot is kap, ha jól tudom.
Amúgy Rupertnek lesz a legkönnyebb kitörni ebből a Harry Potter világból, mert ő valahogy mindig kilógott a sorból. Jóval több filmajánlatot is kap, ha jól tudom.
Rupertnek rengeteg ajánlat érkezik. Volt egy holtpont az életében, amikor sorra jöttek a projektek (Eddie a sas, Óz a csodák csodája), amikből nem lettek semmik de alaposan be van táblázva. Rupertnek két ügynöke is van, míg Danielnek és Emmának csak 1, lehet, hogy ez van a dologban.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. július 23. 14:36
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Mindhárman szépen haladnak saját útjukon. Én büszke vagyok rájuk és örökre a kedvenceim lesznek, mert hozzájárultak egy olyan dologhoz, ami az életem nagy részét kiteszi. Amúgy van a cikkben hiba, pl, hogy nem Fekete Ruhás Asszony, hanem Fekete Ruhás Nő!!! Emellett Rupert Grint szerencsésnek mondja magát, és nem szerencsés mondja magát XD Nem ártana figyelni. De amúgy jó kis cikk lett
2012. július 23. 14:37
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Janie @ 2012.07.23. 14:36)
Mindhárman szépen haladnak saját útjukon. Én büszke vagyok rájuk és örökre a kedvenceim lesznek, mert hozzájárultak egy olyan dologhoz, ami az életem nagy részét kiteszi. Amúgy van a cikkben hiba, pl, hogy nem Fekete Ruhás Asszony, hanem Fekete Ruhás Nő!!! Emellett Rupert Grint szerencsésnek mondja magát, és nem szerencsés mondja magát XD Nem ártana figyelni. De amúgy jó kis cikk lett 
Én nő-t írtam. Mást is átírtak, nem csak ezt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.