A One Direction-fiúk levezettek egy szülést
2012. július 22. 20:56
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Áhh ez nagy
Harry szegényke nagyon nagy volt
2012. július 22. 21:04
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Uhh Harry
2012. július 22. 21:07
harry nagyon édes volt, lehet rá számítani, közülük ő a legszimpatikusabb, igaz nem vagyok 1D őrült
2012. július 22. 21:11
|
|
bebe0909új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 171418 offline
|
Ez kemény szívatás!
Szegény Harry a nővel lélegzet, mintha ő is szülne. Le a kalappal Styles nem az a cserbe hagyó fajta
Niall, Niall szegény nő, ha rajtad múlott, volna segítség nélkül szül meg. Szerencsére csak vicc,volt!!
Szegény Harry a nővel lélegzet, mintha ő is szülne. Le a kalappal Styles nem az a cserbe hagyó fajta
Niall, Niall szegény nő, ha rajtad múlott, volna segítség nélkül szül meg. Szerencsére csak vicc,volt!!
2012. július 22. 21:11
Jaj Harry nagyon aranyos volt. Szinte ő csinált mindent. xD Niall meg csak ott űl xdd áhh már vagy tizedszerre nézem meg áááhh nagyon nagy volt . szegények... Louis majdnem elröhögte magát.. xdd
2012. július 22. 21:13
Ez óriási! 
Először tényleg néztem, hogy most komolyan levezettek egy szülést, de mikor a videót néztem, már a könnyeim folytak szegényeken.
Harryt nagyon sajnáltam!
Először tényleg néztem, hogy most komolyan levezettek egy szülést, de mikor a videót néztem, már a könnyeim folytak szegényeken.
Harryt nagyon sajnáltam!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: