Úgy tűnik az apjának köze volt, hogy a lánya szakított Benjivel. Szerinte inkább a tanulásra kell figyelnie, és a felfelé ívelő karrierjére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Radics Gigit se engedi pasizni az apja
2012. július 22. 16:49
a tanulásra vonatkozó résszel teljesen egyetértek,jó hogy ennyire a lánya mellett áll,és jövőbe tekintő....de nem szabad hogy a kapcsolatait illetően helyette döntsön,persze a legfontosabb a tanulás és a karrier építés,de emberi kapcsolatokra mindíg kell hogy maradjon idő! elvégre most fiatal :)persze évek múlva is lesz még ideje pasikkal foglalkoznia de szerintem akkor sem lenne szabad az érzelemeket elnyomni....
2012. július 22. 16:51
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Okosan gondolkodik az apuka!
2012. július 22. 16:53
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Egyetértek az előttem szólókhoz.
2012. július 22. 17:02
Giginek még csak nemrég kezdődött el a karrierje, és az első lépéseket, hogy ténylegesen világhírű lehessen, meg kell tennie!!!! amikor pl. a sztárok gyereket várnak, aztán is fognak énekelni, meg ilyesmi, de ameddig nincs Giginek meg ez a lépése, teljes mértékben megértem az apukáját!!!!
2012. július 22. 17:05
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Na hát ez is komolyan, ma igen fontos információk jutottak a tudomásomra. Selenácska 20 éves lett és két magyar tini "sztárocska" nem pasizhat. Az a normális ha az ő korában nem azzal van elfoglalva elmondom nektek.
2012. július 22. 17:10
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Először is van benne valami hiszen még csak 15 éves ráér! De nekem az böki a csőröm, hogy az apja szabja meg neki mitcsináljon. Én ezt Gigi helyében nem hagynám. Abban viszont teljesen igaza van az édesapjának, hogy a mai világban már nem lehet meglenni érettségi nélkül, és az is jobb ha több lábon áll majd, ha mégsem jönne be az éneklés. Mert kitudja valóban, hogy a mai világban meg fog e élni belőle?
2012. július 22. 17:12
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Nem tudnék úgy élni hogy mások mondják meg mit csináljak.. akkor se ha az apám. -.-
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: