20 éves lett Selena Gomez
2012. július 22. 18:08
Boldog szülinapot Selena!
Gratulálok neki amiért elérte a célját.Mondjuk kicsit feleslegesnek tartom a cikket ,de néha jó olvasni
valamit egy-két hírességről ,mert az év minden
napján lehetne cikk valakikről.
Amúgy ez egy cikk Selena szülinapjáról és itt
tényleg békén lehetne hagyni.Én sem vagyok Selena fan és néha kifejezetten idegesít a sok cikk amelyek mind
róla szólnak ,de szerintem itt nem kéne!Arra ott van a fórum és az előbb említett cikkek ,itt meg lehet vitatni a témát!
És még egyszer boldog szülinapot.
Gratulálok neki amiért elérte a célját.Mondjuk kicsit feleslegesnek tartom a cikket ,de néha jó olvasni
valamit egy-két hírességről ,mert az év minden
napján lehetne cikk valakikről.
Amúgy ez egy cikk Selena szülinapjáról és itt
tényleg békén lehetne hagyni.Én sem vagyok Selena fan és néha kifejezetten idegesít a sok cikk amelyek mind
róla szólnak ,de szerintem itt nem kéne!Arra ott van a fórum és az előbb említett cikkek ,itt meg lehet vitatni a témát!
És még egyszer boldog szülinapot.
2012. július 22. 18:09
Plusz nem kell hozzászólni a véleményemhez!Anélkül is sejtem mit gondolnátok!
2012. július 22. 18:13
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
boldog szülit neki,nem szeretem am!
2012. július 22. 18:14
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Mégegyszer kihangsúlyozom (mert én írtam a cikket) hogy ti is írhattok a kedvenceitekről cikket ha kerek számú szülinapjuk van (pl. 20 v. 30) mert ezeket általában kirakja a Starity. bár szerintem aki pl. 4000. a sztárok listájában nem valószínű hogy kikerül, de Selena az 1. Szóval nyugi, amikor 21 éves lesz már nem lesz róla cikk, úgyhogy CALM DOWN!!!!
2012. július 22. 18:19
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Boldog születésnapot Selena!
2012. július 22. 18:19
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nem bírom őt, és ezért nem is fogom azt mondani,h boldog szülinapot
Nekem ő nem tett le semmit azt asztalra. Egyszerűen szerencséje volt,h amerikában született, és anyuja színésznőféle volt,aki simán elvihette a lányát magával,és egyenesíthette az útjait. És mint énekeső se volt valami nagyszám.Már kifejlődött a hangja,de akkoris a színpadon nekem nagyon gyenge. Nekem ő nem egy királynő, vagy egy ország megmentője, hogy ünnepeljem a szülinapját
De azért isten éltesse..
De azért isten éltesse..
2012. július 22. 18:23
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Boldog Szülinapot Selena
2012. július 22. 18:31
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Nem csak Selenáról jelent meg eddig szülinapi cikk. De akkor raknak ki egy szülinapi cikket ha annak a hírességnek kerek számú születésnapja van (pl.:20, 30, 40). Szóval most nem kell szidni sem a cikket, sem a cikk íróját, ha majd a te kedvenc sztárodnak lesz kerek számú születésnapja akkor te is írj róla és akkor valószínű kirakják (de akkor ne reménykedj ha a sztárok listáján pl.3000. helyen van). Meg ha utálod Selenát akkor miért olvasod el a cikket? Csak azért hogy a kommentekben szidhasd? Mindenkinek van egy saját ízlése és nem kell szidni a másikat azért mert ő pont azt a sztárt szereti. Lehet hogy meg neki pont a te kedvenced nem tetszik. Ízlések és pofonok.
És le lehet szállni Selenáról. Eléggé unom hogy mindeneggyes cikk alján csak utálkozó kommenteket, és vitát látok (tisztelet a kivételnek). Mint már írtam ha nem szereted Selenát ne olvasd a cikkeit.
És mindezt úgy írom, hogy én sem igazán kedvelem Selenát, de szerintem azért a színészkedéshez van némi tehetsége.
És le lehet szállni Selenáról. Eléggé unom hogy mindeneggyes cikk alján csak utálkozó kommenteket, és vitát látok (tisztelet a kivételnek). Mint már írtam ha nem szereted Selenát ne olvasd a cikkeit.
És mindezt úgy írom, hogy én sem igazán kedvelem Selenát, de szerintem azért a színészkedéshez van némi tehetsége.
2012. július 22. 18:49
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Boldog szülinapot Selena! ^^
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: