Idézet (Nóri97 @ 2010.09.02. 15:07)
dehogy is..semmi értelme az egésznek..azt hiszed attól még hogy dohányzól menőbb vagy mint a többiek? hát NEM! amúgy van egy olyan vicc hogy:a dohányosok is emberek csak nem olyan sokáig...
Hé, azért nem mindenki azért kezdte, mert "húdemenőőő"... Én pl az előttem lévő rossz felnőttpélda miatt szerettem volna minnél inkább kipróbálni a cigit.
Idézet (Christo @ 2010.09.02. 15:21)
Tényleg?

Nekem pont az ellenkezőjét mondták, hogy pont nem károsabb, mert nincs benne nikotin. Egyébként én sem bírom sokáig, csak néhányszor szívok bele, mert neem is fáj a fejem tőle.
Én is így tudtam, de valami őrült adatok voltak köztük, hogy százszor annyi füstöt lélegzel be egy adag elfogyasztásával, mintha elszívnál egy cigit.
Idézet (szegedcsaj @ 2010.09.02. 15:52)
És ti akik cigiztek le tudnátok szokni egy lány/fiú miatt, ha ő azt szeretné?
Ha nagyon szeretném, akkor igen. Főleg, mert ez nem tartozik azon tulajdonságaim közé, amiket nem adnék fel senki kedvéért.
A másik kérdésre is van amúgy válaszom.

Ha nem dohányoznék, egy ideig biztosan el tudnám viselni, de ha nagyon zavarna a szája íze, nyilván megkérném rá, hogy dobja a cigit értem. Ez amúgy érdekes kérdés, mert most elgondolkodtam azon, hogy kinek lehet rosszabb az ilyesmi: egy leszokott embernek, vagy annak, aki sosem gyújtott rá?