Dohányzol? Csak őszintén!
2010. szeptember 02. 14:00
Kipróbáltam már, de nem szoktam rá, és nem is akarok
viszont körülöttem elég sokan szívják
2010. szeptember 02. 14:01
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Isten ments
Még csak ki se akarom próbálni.. Viszont ismerek olyat aki 12 éves és dohányzik...
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. szeptember 02. 14:09
Na még csak az kéne... Ki sem próbáltam, és nem is értettem soha, mi abban a jó, ha valaki – lassan, de biztosan – mérgezi magát. Amúgy is olyan sok egészségkárosító hatás éri folyamatosan az embert, nap mint nap (elég, ha csak kimész az utcára egy forgalmas út mellé), ami egyébként is lerövidíti az életet, akkor meg minek még tudatosan is károsítani önmagunkat?
Abba a bunkóba pedig egyenesen belerúgnék, aki az állomásokon és az aluljárókban nem bírja ki, hogy ne gyújtson rá, és a mellette/mögötte álló/haladó ember képébe meg fújja bele a füstöt... szóval határozottan támogatnék egy olyan jogszabályt, amely megtiltaná a dohányzást a közterületeken.
Abba a bunkóba pedig egyenesen belerúgnék, aki az állomásokon és az aluljárókban nem bírja ki, hogy ne gyújtson rá, és a mellette/mögötte álló/haladó ember képébe meg fújja bele a füstöt... szóval határozottan támogatnék egy olyan jogszabályt, amely megtiltaná a dohányzást a közterületeken.
Lady Suzy
2010. szeptember 02. 14:12
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Én tavaly próbáltam ki, akkor is piálás közben, amit szintén nem ajánlok senkinek
Dohánymentes vagyok mert büdös és egészségtelen, de a kissé ferde éjszakákon becsúszik egy-két szál. De azok eleve ritkák, mert alkoholizálni se nagyon szoktam
Egyébként a vízipipa jobb és annak még az íze is tűrhető
matessz
2010. szeptember 02. 14:58
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Dohányzom már régóta, sokszor kezdtem én el azt a leszokás dolgot. Még mindig nem megy, de azért bízom benne, hogy egyszer, majd, valamikor... Az akaraterő még mindig hiányzik.
Úgy kb. 24 óra alatt fogy el egy doboz cigi, bár sokszor nem csak én szívom.
Alkoholizáláskor ennek a száma persze megnő, meg ha kávézom, ami évente háromszor fordul elő.
Szerencsére inni is ritkábban iszom mostanság, csak ha jól esik, vagy alkalom van rá.
Amúgy, én jó dohányos vagyok, utcán többnyire nem gyújtok rá, gyerekek jelenlétében meg semmiképp!! És ha nemdohányos ismerőssel vagyok, megkérdezem, hogy zavarja-e és a jelenlétében kevesebbet cigizem, ha azt mondja nem zavarja.
Ó igen, és Budapesten büntetik az aluljárókban dohányzást mostmár.
Pár hete nyomtak a kezembe egy cikket az unokaöcséim, hogy a vizipipa mennyire káros.
Egyébként ja, jobb az íze, de egy időben sokat csináltuk, és már 10 perc után mérhetetlen fejfájásom lesz tőle és mintha összenyomnák az agyamat.
Alkoholizáláskor ennek a száma persze megnő, meg ha kávézom, ami évente háromszor fordul elő.
Amúgy, én jó dohányos vagyok, utcán többnyire nem gyújtok rá, gyerekek jelenlétében meg semmiképp!! És ha nemdohányos ismerőssel vagyok, megkérdezem, hogy zavarja-e és a jelenlétében kevesebbet cigizem, ha azt mondja nem zavarja.
Ó igen, és Budapesten büntetik az aluljárókban dohányzást mostmár.
Idézet (Christo @ 2010.09.02. 14:12)
Pár hete nyomtak a kezembe egy cikket az unokaöcséim, hogy a vizipipa mennyire káros.
Mrs. Benzedrine
2010. szeptember 02. 15:07
|
|
Nóri97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 97 Csatolások: 3 Azonosító: 132088 offline
|
dehogy is..semmi értelme az egésznek..azt hiszed attól még hogy dohányzól menőbb vagy mint a többiek? hát NEM! amúgy van egy olyan vicc hogy:a dohányosok is emberek csak nem olyan sokáig...
2010. szeptember 02. 15:12
Idézet (Lady Suzy @ 2010.09.02. 14:01)
Isten ments
Még csak ki se akarom próbálni.. Viszont ismerek olyat aki 12 éves és dohányzik... 
Énis ismerek olyat sajnos aki 12 évesen dohányzik..szerintem elég szégyen hogy így akar "menő" lenni..
2010. szeptember 02. 15:13
16 éves koromban egy rövid ideig igen. Azóta már nem, szerencsére.
2010. szeptember 02. 15:17
|
|
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
nem,ki nem állhatom a cigit
2010. szeptember 02. 15:21
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2010.09.02. 14:58)
Tényleg?
Idézet (Girl_thing @ 2010.09.02. 15:12)
Énis ismerek olyat sajnos aki 12 évesen dohányzik..szerintem elég szégyen hogy így akar "menő" lenni.. 
Nem szégyen, hanem szánalmas... Nekem is sok ilyen ismerősöm volt, csak azt nem értem, hogy miért akar valaki olyan társaságba tartozni, ahova ilyen feltételek szükségesek?
Dancsy
2010. szeptember 02. 15:24
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
hát nem..
2010. szeptember 02. 15:52
|
szegedcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.31. Hozzászólás: 72 Csatolások: 3 Azonosító: 128533 offline
|
Én sem cigizek. Apukám kiskorom óta ezt mondogatja nekünk (öcsémnek és nekem): inkább igyatok alkoholt, minthogy cigizzetek. Így hát mivel vonzani sem vonzott a dolog, meg hát az apai szigor elmúltam 18 amikor életem első cigijébe beleszippantottam. Hát én valami nagy csodát vártam, mert hát nem tudtam elképzelni, hogy mások miért szeretik, és hát mondanom sem kell hogy rögtön elkezdtem köhögni, a szám tiszta füst szagú maradt és az ujjam is. Nagyon-nagyon gusztustalan volt. Akkor ott az egyik ismerős azt mondta, hogy fogadjuk, hogy 1 éven belül több mint 1 dobozzal el fogok szívni. Hát szegényke csúnyán veszített.
Nem igazán tudom felfogni, hogy mi a jó benne, pedig már nagyon sok cigis ismerőst kérdeztem, de egyik sem tud mondani olyan indokot, amire ők is azt mondják, hogy jó. Persze bulikban, ha már elegendő alkohol van bennem akkor ha kínálnak elfogadom, de csak pár slukk még egy szál sincs (de egyébként akkor sem esik jól, csak hát olyankor befogadóbb az ember
).
Kérdés: ti akik nem cigiztek, tudnátok olyan emberrel párkapcsolatban élni aki aktívan cigizik?
És ti akik cigiztek le tudnátok szokni egy lány/fiú miatt, ha ő azt szeretné?
Kérdés: ti akik nem cigiztek, tudnátok olyan emberrel párkapcsolatban élni aki aktívan cigizik?
Dancsy
2010. szeptember 02. 16:11
Idézet
Hogy válaszoljak a kérdéseddel én nem hiszem hogy képes lennék olyannal együtt lenni aki aktívan cigizik..már a füstjét sem bírom annak a vacaknak
És aki igazán fontos nekem,azért bármiről képes lennék leszokni
2010. szeptember 02. 16:16
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
Én természetesen nem!
Nem bírom a cigi füstöt így sem, nem akarok megfulladni!
Soha nem is fogok az tuti, és amúgy nem olcsó mulatság, főleg ha valaki egy nap 2 dobozzal elszív.
De ezt mindenki maga tudja, hogy kell-e neki vagy sem.
Dancsy
2010. szeptember 02. 16:21
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
nem cigizek és nem is akarok xD sztem undorító
Dancsy
2010. szeptember 02. 16:27
Idézet (Nóri97 @ 2010.09.02. 15:07)
dehogy is..semmi értelme az egésznek..azt hiszed attól még hogy dohányzól menőbb vagy mint a többiek? hát NEM! amúgy van egy olyan vicc hogy:a dohányosok is emberek csak nem olyan sokáig...
Nem értem ettől miért kell lenézni egy embert, mert cigizik... Ő választotta, ő döntése...
Én dohányzok, mikor hogy, van mikor egy nap 3-4 szál, van hogy 10, de van amikor egyeltalán nem gyújtok rá. Sokszor egy doboz egy hétig is elég. Figyelek a környezetemre persze, általában ha nem dohányzóval vagyok, akkor megkérdezem, hogy zavarná e, ha rágyújtanék. Próbálom nem befüstölni a nem dohányzókat, sokszor engem is zavar, ha mástól rám jön. Sokan mondták, hogy érdekes bagós vagyok.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.