Dohányzol? Csak őszintén!
2008. augusztus 17. 11:26
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Nem és nem is szándékozok!! Van annyi eszem, hogy ne tegyem magam tönkre...
Sokan mondják, hogy "egyszer úgy is meghalunk, akkor meg mit veszithetünk? Nem mindegy, hogy miben?" Na az ilyen embereket nem is értem... Jó, azt én is elfogadom, hogy egyszer élünk, mindent ki kell próbálni, mert rövid az élet, DE azért csak kipróbálni, nem kell mindjárt tönkre tenni magad...
Akik dohányoznak, õk tudják mit csinálnak, mindenki magáért felel és én nem is szólok bele más dolgába, aki úgy dönt, hogy dohányzik, akkor az teljes mértékben az õ dolga..
Csak az a bökkenõ, hogy rászokni könnyû, le viszont....
Sokan mondják, hogy "egyszer úgy is meghalunk, akkor meg mit veszithetünk? Nem mindegy, hogy miben?" Na az ilyen embereket nem is értem... Jó, azt én is elfogadom, hogy egyszer élünk, mindent ki kell próbálni, mert rövid az élet, DE azért csak kipróbálni, nem kell mindjárt tönkre tenni magad...
Akik dohányoznak, õk tudják mit csinálnak, mindenki magáért felel és én nem is szólok bele más dolgába, aki úgy dönt, hogy dohányzik, akkor az teljes mértékben az õ dolga..
Csak az a bökkenõ, hogy rászokni könnyû, le viszont....
1 felhasználónak tetszik:
tina9612
2008. augusztus 21. 15:31
Sjanos igen, bár mondjuk ebben a mai világban meg ezzel az állapottal..kettesével kéne szívnom...Nem sokat, napi 3-4 esetleg 5 szál...
2009. július 21. 22:46
Olyan 5-6-7 évesen, többiekkel a sportcsarnok mögött talált csikkek egy életre megutáltatták velem, vagy két napig olyan hányingerem volt mint még soha azóta sem. 
Tehát nem.
Tehát nem.
2010. szeptember 02. 10:09
persze én is kipróbáltam már de nem nyerte el tetszésemet. Szóval.. nem
2010. szeptember 02. 10:20
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Nem. Környezetemben elegen dohányoznak.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. szeptember 02. 10:34
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
egyszer kiváncsiságból, apám olcsó cigijét megkóstoltam és... hát nem izlett
én sem bagózom, és nem is tervezem... de nem mondom azt, hogy nem fogok, mert az ember természete kiszámithatatlan
szóval sose lehet tudni...
én sem bagózom, és nem is tervezem... de nem mondom azt, hogy nem fogok, mert az ember természete kiszámithatatlan
szóval sose lehet tudni...
2010. szeptember 02. 11:12
Nem, mert hülyeségnek tartom! Szerintem undorító szokás!!!
2010. szeptember 02. 13:43
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Dehogy!
2010. szeptember 02. 13:47
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.09.02. 13:45)
?
Ott van a hozzászólásod "alatt" a Szerkesztem gomb...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.