Dohányzol? Csak őszintén!
2007. május 09. 13:28
|
|
Sargavarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.15. Hozzászólás: 80 Csatolások: 10 Azonosító: 6722 offline
|
Nem dohányzom, bár volt egy nyár amikor sokat lógtunk a haverokkal, akkor ment a cigizés is napi 1-2 doboz. A nyár végére mind megutáltuk
, úgyhogy azóta nem gyújtok rá.
Na jó szõkõévenként egy-egy finomabb szivart elpöffentünk. Csak az íze miatt.
Na jó szõkõévenként egy-egy finomabb szivart elpöffentünk. Csak az íze miatt.
2007. május 09. 15:16
|
|
Ferlingfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.14. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 27202 offline
|
Õszintén szólva nem, és arra is szavaztam, de már erõsen gondolkodom rajta most, hogy elmúltam 18... eddig undorodtam tõle (a szüleimnek köszönhetem), de mostanság azon jár az agyam, hogy talán ki kéne próbálni...
2007. május 09. 20:55
|
|
Tuvok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.19. Hozzászólás: 945 Csatolások: 822 Azonosító: 4709 offline
|
Idézet(Ferlingfan @ 2007. May 9. - 14:16)
Õszintén szólva nem, és arra is szavaztam, de már erõsen gondolkodom rajta most, hogy elmúltam 18... eddig undorodtam tõle (a szüleimnek köszönhetem), de mostanság azon jár az agyam, hogy talán ki kéne próbálni...
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2007. május 09. 22:52
|
|
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline
|
Idézet(Tuvok @ 2007. May 9. - 20:55)
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kipróbálni ki lehet, reméljük meg is utálja, ahogy én tettem. Büdös, csípi a szemedet és rossz utóíz marad a szádban. Akkor már inkább kávézom napi kétszer.
2007. május 09. 22:58
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(csapoati @ 2007. May 9. - 22:52)
...csípi a szemedet...
Na azért ez így nem pontos. Nem kell 1 centirõl belenézni a füstbe, és akkor nem csípi a szemed.
2007. május 09. 23:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline
|
Idézet(Raymond @ 2007. May 9. - 22:58)
Na azért ez így nem pontos. Nem kell 1 centirõl belenézni a füstbe, és akkor nem csípi a szemed.

Na de a füst felfelé száll.
2007. május 09. 23:04
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(csapoati @ 2007. May 9. - 22:52)
Kipróbálni ki lehet, reméljük meg is utálja, ahogy én tettem. Büdös, csípi a szemedet és rossz utóíz marad a szádban. Akkor már inkább kávézom napi kétszer.
De persze hetekig is kibírom nélküle.
napi 10 óra alvással énis
2007. május 09. 23:13
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
Idézet(csapoati @ 2007. May 9. - 23:02)
Na de a füst felfelé száll.
Mindenesetre nekem csípte, meg a torkomat is égette. 
sõt...a szél is befújja állandóan a szemembe a forró hamut...na az mégjobban csíp
szemüvegesek elõnyben, de akkor is..na..nem dohányozni
2007. május 22. 00:01
|
|
gothicgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 30251 offline
|
Dohányzom, nem tartom dícséretesnek, de szánalmasnak sem. Saját életem...most jöhet a passzív dohányzás így meg úgy...egyszerû.menj arrébb...Akkor tilthatják, ha az alkoholt is tiltják....
2007. május 22. 00:08
|
|
|
Idézet(gothicgirl @ 2007. May 22. - 00:01)
Dohányzom, nem tartom dícséretesnek, de szánalmasnak sem. Saját életem...most jöhet a passzív dohányzás így meg úgy...egyszerû.menj arrébb...Akkor tilthatják, ha az alkoholt is tiltják....
Ez a "menj arrébb" érdekes téma. Ha nagyon kötekedni akarnék, azt is kérdhetném, hogy miért én menjek arrébb? Az a baj, hogy sokszor nem is lehet arrébb menni (pl. sörözõkben, vonaton ha csak dohányzó kocsiba jut hely, stb.)
2007. május 22. 00:14
|
|
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline
|
a cigire legtöbben azért szoknak rá mert tiltják, ha meg nem tiltanák akkor azért... sirály... tökmind1
károsnak káros de hogy mire jó azt még nem sikerült kiderítenem
tulajdonképpen füstöt lélegez be az illetõ, és milyen furcsa, hogy csak mert kibírható nem zavarja annyira mint pl kipufogógázok meg egyebek
amúgy gondolom a szivar azért a kissebb rossz mert ott nincs elégõ papír csak a dohánylevek, és ritkább a rászoktató adalékanyag használata is
az alkohollal eggyütt a legjobb pénzkidobási lehetõség, éljetek vele sûrûn mert az marhajó lesz nektek
károsnak káros de hogy mire jó azt még nem sikerült kiderítenem
tulajdonképpen füstöt lélegez be az illetõ, és milyen furcsa, hogy csak mert kibírható nem zavarja annyira mint pl kipufogógázok meg egyebek
amúgy gondolom a szivar azért a kissebb rossz mert ott nincs elégõ papír csak a dohánylevek, és ritkább a rászoktató adalékanyag használata is
az alkohollal eggyütt a legjobb pénzkidobási lehetõség, éljetek vele sûrûn mert az marhajó lesz nektek
2007. május 22. 01:28
|
|
Tuvok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.19. Hozzászólás: 945 Csatolások: 822 Azonosító: 4709 offline
|
Idézet
Én úgy tudom hogy a Földön többségben vannal a nemdohányzok. De javítsatok ki ha tévedek. (jöhetne valami számadat ha vki tud mert kíváncsi vok...) Így hát úgy gondolom hogy nekünk NEMDOHÁNYZÓKNAK kell eltûrnünk a DOHÁNYZOK füstölgését, amitõl rossz esetben mi is megbetegedhetünk, miközben egy szál cigit sem szívtunk még el soha. Szóval inkább a DOHÁNYZÓK mennyenek arrébb ilyen esetben, mert NEM akarunk passzív dohányzás álltali tödõrákban meghalni...
2007. május 22. 16:43
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet(gothicgirl @ 2007. May 21. - 23:01)
Uhh...na, az ilyen kijelentésektõl megy föl bennem a pumpa! Még én kérjek elnézést azért, mert nem díjazom, ha vki az arcomba fújja a füstöt? Elképesztõen önzõ, és arrogáns az ilyen hozzállás.
2007. május 22. 19:38
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(gothicgirl @ 2007. May 22. - 00:01)
Lol Én dohányzom, de ez a menj arrébb duma még nekem is erõs.
Én pl. ha public helyen rágyújtok, mindig figyelek arra, hogy senkire ne fújjam rá a füstöt (mondjuk buszmegállóban arrébb megyek 5 méterrel) és ettõl nem érzem úgy, hogy milyen rendes gyerek vagyok, sztem ez alap...
2007. június 11. 21:11
|
|
gothicgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 30251 offline
|
A legkevésbbé sem lettem elûzve...egyszerûen nem látom értelmét ezeket kommentálni. a "menj arrébb"-dolgot valószínûen azért kritizáljátok, mert eddig csak bunkó dohányosokkal találkoztatok. Nálam egyértelmû, hogy ha dohányzom, félrevonulok. Ha valaki pont akkor jön pont oda, annak sorry.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: