Dohányzol? Csak őszintén!
2015. július 14. 20:37
|
|
Blackrosalieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 75 Csatolások: 20 Azonosító: 246383 offline
|
Nagyon utálom. Úgy tud zavarni, ha valaki az utcán (de főleg tömegben) elkezd cigizni, és másokra (akik nem szeretnének ilyen káros anyagokat beszívni) megy rá a büdös füst.
2015. július 18. 10:58
|
|
M1keúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.18. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 246733 offline
|
Idézet (queen of unicorns @ 2015.07.10. 13:58)
Talán úgy egy éve a bátyám adott egy szálat.Őszintén bevallom nekem tetszett.Lehet majd pár évvel később újra kifogom próbálni,persze azért nem lesz belőlem láncdohányos.
Ebben azért ne legyél olyan biztos. Ha elsőnek tetszett, az az érzés el lett ültetve a fejedben. A következő is jól fog esni, majd az azutáni, és azutáni is...
2015. július 18. 11:03
|
|
M1keúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.18. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 246733 offline
|
Idézet (Blackrosalie @ 2015.07.14. 20:37)
Nagyon utálom. Úgy tud zavarni, ha valaki az utcán (de főleg tömegben) elkezd cigizni, és másokra (akik nem szeretnének ilyen káros anyagokat beszívni) megy rá a büdös füst.
Na ezt én teljes mértékben megtudom érteni. Én is dohányos vagyok, de nagyon ügyelek arra, hogy mást ne zavarjak vele. Az utcán való dohányzással nem értem mi a gond, de ha a dohányos szándékosan tömegben szívja úgy, hogy teszik arra, hogy a környezetében lévőket, főleg nem dohányzókat zavarja ezzel, azt én is ellenzem. Épp ezért is vonulok vele félre. Másrészről ha nincs a közelemben másik dohányos, akkor van időm átgondolni a napomat is, értékelni, stb. Erre is jó a cigi.
2015. július 18. 20:50
2015. július 18. 20:52
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Nem, és nem is szeretnék rászokni... Ki nem állhatom!
Ha elmegy melletem egy cigiző ember, akkor inkább majdnem megfulladok, és nem veszek levegőt, mint, hogy azt az idiótaságot szívjam! XD Szó szerint rosszul vagyok már akkor is, ha meghallom a "cigi" szót! Fujj...
2015. augusztus 09. 18:50
Nem, és őszintén nem is szeretnék a közeljövőben se, és máskor se. (még szerencse, ennyi idősen, hogy nem cigizek
)
2015. augusztus 10. 14:02
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Már vagy 1 hónapja nem volt cigi a számban és nem is hiányzik. Mikor még középiskolába jártam minden napos volt elszívni 2 szálat minimum, de amióta végeztem a sulival csak baráti összejövetelekkor gyújtok rá, de már az is egyre ritkább ha megkívánom.
2015. augusztus 11. 18:31
Nálam társaság függő. Ha a barátaimmal vagyok,talán elszívok egy szálat,de magamtól/magamban sose gyújtanék rá. És nem is vagyok rászokva. Nem egy nagyon jó dolog..
2015. augusztus 22. 09:44
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Nem dohányzom, csak nagyon ritkán gyújtok rá egy szálra, amikor túl ideges vagyok. A legutóbbi ilyen decemberben volt, szóval jól bírom nélküle... És én se állhatom ki a bagó füstjét és szagát, amikor beterítenek vele az utcán és különböző helyeken.
2016. február 03. 18:17
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nagyon gyűlölöm!
Nemcsak azért mert káros és drága,hanem azért is,mert nem bírom a füstjét sem.Ezek pedig elég okot adtak arra,hogy ki se próbáljam.Bár lehet hogy menőbbnek tűnt,aki megpróbálta,de ez sem érdekelt annyira.
2016. február 04. 13:17
Passzív dohányos vagyok. A szüleim és a testvérem amióta csak az eszemet tudom dohányoznak, a szagát már mondhatni megszoktam, de az elmúlt hónapokban teljesen máshogy kezdtem állni az egészhez. Undorodok az egésztől, a szagától, attól amit művel az emberrel. Soha, még csak kíváncsiságból sem próbálnám ki ezt a borzalmat.
2016. február 05. 21:22
Nem olyan gyakran, de alkalmanként elszívok egy-két szálat. Nem mondanám, hogy rá vagyok szokva, mert kibírom nélküle akár napokig is, de van, hogy kívánom.
Viszont le szeretném tenni, mielőtt végleg rászokok.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: