Dohányzol? Csak őszintén!
2014. szeptember 20. 07:05
Nem,már nagyon fiatalon elhatároztam,hogy soha nem is fogok,mert apukám cigizik,többször le is akart szokni,de mindig valami kisebb trauma volt,amikor visszaeset
2014. szeptember 20. 07:18
Soha még csak eszembe se jutna. Pedig az iskolatársaim legnagyobb része cigizik, de engem valahogy nem tud érdekelni
2014. szeptember 20. 08:31
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Nem, pedig már pár éve elmúltam húsz éves is, és a kortársaim nagy része minimum próbálta, de ha kínáltak se kértem. Nem érdekelt, hogyha ez talán cikinek minősül (igaz, eddig inkább elismerést kaptam érte
), de egyszerűen nem vagyok hajlandó, még ha a cigi füst egy pontig nem is zavar. A családunkban ketten is tüdőrákban haltak meg, akik egész életükben szívták. Szerintem emiatt is állok hozzá így. Szóval még egyszer: nem.
2014. szeptember 20. 08:39
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Nem. A cigi szaggal semmi bajom nincs, elviselem, ahogy azt is ha valaki dohányzik. Kipróbáltam már, de nem látom értelmét... Az egészségemnek és a kinézetemnek sem mindegy, hogy szívom e vagy nem. Nem akarok 30 éves koromra 50-nek kinézni...
2014. szeptember 20. 22:11
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
pfúj biztos h nem. a szagát sem bírom. nem h még én cigizzek..nem akarom tönkretenni az életemet, meg amúgyis nehezen lehet róla leszokni szal elhatároztam h nem fogok cigizni. SOHA!!!
2014. szeptember 21. 15:09
ennyi értelmes, tapasztalt 10 éves hozzászólót.
próbáltam, aztán rászoktam. nem mondom, h kívánja a szervezetem, de néha egy stresszesebb nap után hazafelé menet jól esik egy szál elszívása, főleg ha a balf.asz tanáraim közül valamelyik megint szórakozik és napi 9 órában csesztet...nem is igazán a haverok, meg a "menő cigizni" dolog miatt nyúlok néha a cigihez, hanem a minden napos stressztől. megvagyok sokszor nélküle is...de igen cigizek.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2014. szeptember 21. 15:15
Nem dohányzom, és soha se fogom kipróbálni. Van néhány osztálytársam, aki dohányzik, és annyira durva, hogy már 15- 16 évesen rendszeresen dohányzik valaki.
És, ha már a dohányzásról van szó: Az emberek miért nem tudnak a másikra tekintettel lenni? Megyek az utcán és előttem megy egy ember, aki dohányzik. Szerinte nem száll bele a pofámba a füst?
És a szabályszegők miatt: Ha az a szabály, hogy a tömegközlekedési megállóba nem lehet dohányozni, akkor miért lehetne a megálló mellett 3 méterrel dohányozni, amikor odamegy a füst?
Annyira fel tudnak ezek idegesíteni!
És, ha már a dohányzásról van szó: Az emberek miért nem tudnak a másikra tekintettel lenni? Megyek az utcán és előttem megy egy ember, aki dohányzik. Szerinte nem száll bele a pofámba a füst?
És a szabályszegők miatt: Ha az a szabály, hogy a tömegközlekedési megállóba nem lehet dohányozni, akkor miért lehetne a megálló mellett 3 méterrel dohányozni, amikor odamegy a füst?
2014. szeptember 21. 18:14
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Igen. A mennyiség változó, suli közben kb. napi 3-4 szál, bulikban egy doboz is, fesztiválon kettő.
Jól esik, megnyugtat és mindennapi szokássá vált, amit a középiskola hozott magával. Menőségből mifelénk senki sem csinálja, nem számít annak, max általánosban volt az, de akkor én még nem űztem. Sőt, mindenkinek beszóltam, aki előttem füstölt.
2014. szeptember 23. 17:01
Nem, is nem is akarom elkezdeni. Nincs semmi bajom azzal, aki dohányzik, viszont személy szerint én már a szagától is rosszul vagyok ...
2014. szeptember 23. 17:05
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Sosem dohányoztam ,és egyáltalán nem is áll szándékomban. Egyszerűen hányingerem van a cigifüsttől, nem is beszélve róla, mikor utcán cigiző emberek rámszórják a hamut. Bah. Egyszer erről volt szó, és egy o. társam azt mondta, hogy ezt nem lehet eédönteni, mert még nem tudhatom, felnőttként fogok-e, és biztosan kipróbálom majd. Üzenetem neki: Egy frászt! Szerintem van elég nagy akaraterőm ahhoz, hogy betartsam amit megígértem magamnak. És mondom, nem is érzek rá motivációt.
2014. szeptember 24. 20:51
nem, mivel nem akarom szétcs_szni a tüdőmet, és nem akarok 40 évesen meghalni
a cigi szagát birom, de magát a cigit azt nem
1 felhasználónak tetszik:
amanda2000
2014. szeptember 24. 21:00
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Véleményem szerint aki csak a stressz miatt csinálja az szerintem hülyeség.. Máshogy is le lehet vezetni a feszültséget..pl. olyan dolgokkal amik nem roncsolják az emberi szervezetet. Am meg senkinek sem könnyű az élete..mindenkinek megvan a maga keresztje. Ez van.
Am a kérdésre válaszolva: Nem, nem dohányzom.
Am a kérdésre válaszolva: Nem, nem dohányzom.
2014. szeptember 25. 17:59
Nem és nem is fogok, mert nem akarom tönkretenni az életemet cigivel..
2014. december 13. 13:25
Számomra undorító, hogy a korombeliek is dohányoznak, szóval nem.
2014. december 13. 13:28
nem 12 vagyok
nem is akarok.a szüleim cigiztek de leszoktak róla.felnézek rájuk
2014. december 13. 13:30
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Nem és nem is akarok. Látom, hogy a családomban mindenki szívja azt a sz*rt és látom, hogy nem tesz jót nekik, akarnak, de nem tudnak leszokni. Köszönöm szépen, így is elég füstöt nyelek miattuk, nem hiányzik, hogy tüdőrákom legyen.
2014. december 13. 13:35
|
Vinaolettanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 230958 offline
|
soha mert halált okoz
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.