Dohányzol? Csak őszintén!
2013. január 24. 17:42
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Nem és nem is szeretném ki probálni mert a szülöm cigizik és én már a cikinek a süstétől rosszul vagyok
2013. január 27. 22:53
Már több mint egy hónapja nem szívtam, de most pár napja eléggé kívánom.
2013. január 28. 20:13
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
nem, de nem is tervezek
2013. március 07. 07:12
Nem dohányzom. Undorító és drága szokásnak tartom.
Egyébként igen, kipróbáltam még középsuliban. Elszívtam keményen két szálat, amit barátnőm adott. De aztán ennyi is volt az egész. Nem szoktam rá.
És alkoholt sem iszom, mert nincs szükségem rá.
Egyébként igen, kipróbáltam még középsuliban. Elszívtam keményen két szálat, amit barátnőm adott. De aztán ennyi is volt az egész. Nem szoktam rá.
És alkoholt sem iszom, mert nincs szükségem rá.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2013. március 07. 07:26
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nem és még soha nem is gyújtottam rá és nem is akarok!
2013. március 07. 15:00
Kipróbáltam,de kb.egy szívásig eljutottam,utána meg eldobtam.(utána meg rendesen nem tudtam levegőt venni)Sajnos,az apám cigizik meg a nagyanyám is,akkor mindig érzem a bagó büdös illatát.Nem is értem,miért kedvelik annyira,mert büdös,és néhány esetben halált is okoz.Őszintén szólva,soha többet nem akarok cigarettával találkozni.(azt meg végképp undorítónak tartom,akire ezt rákényszerítik.itt gondolok a baráti társaságra,az nem megfelelő társaság aki ilyenre akar rávenni)
2013. március 10. 07:12
Én rég vízipipáztam,az is dohányzáshoz tartozik.Nem mindig pipáztam csak akkor ha a tesóm is.Már 1 éve,hogy nem szívtam semmit.Meg egyszer szívtam kubai szivart is ami ízesített volt.Amúgy nem szeretem a cigit,utálom.Pár osztálytársam cigizik,van olyan aki már 6-dik osztályos volt és akkor szokott rá a cigire,de esze ágába sincs letenni
2013. március 15. 13:25
Nem és nem is akarok.Már a szagától is rosszul vagyok.
2013. március 15. 13:35
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
igen, de mondjuk én nem is a 12-14 éves divatdohányos vagyok... mikor elkezdtem, évekig úgy voltam vele, hogy nem tudok rászokni, ha nagyon stresszes vagyok megnyugtat, ha nincs, akkor nem érdekel, kibírom nélküle. aztán jött egy rosszabb időszakom, amikor eljutottam a napi egy doboz szintre, sikerült is rászoknom. azóta megint sikerült visszavennem, napi 5-6 szál körül mozgok, de nem bírok leállni, hiába vagyok asztmás, és gátol az éneklésben, ami az életem.
alkalmi dohányosok, hagyjátok abba, amíg tudjátok! én is úgy voltam vele, hogy nem vagyok olyan gyenge, hogy függő legyek, aztán mégis...
alkalmi dohányosok, hagyjátok abba, amíg tudjátok! én is úgy voltam vele, hogy nem vagyok olyan gyenge, hogy függő legyek, aztán mégis...
2013. március 15. 13:47
Mennyi antidohányos van itt.
Szerintem egy egyszerű nem megteszi. Szerintem mindenki tisztában van a káros hatásaival. Sok 10-12 éves leírja, hogy nem (be is **na ennyi évesen) és leírja az ártalmait és hogy milyen undorító. 16 éves koromig én se se szívtam. Anyum rosszul is lett volna. Én sajnos dohányzom, de nem vagyok büszke rá! Valószínűleg káros az egészségre, de szerintem a tüdőrákot elsődlegesen a légszennyezés okozza, amihez csak igen csekély mértékben járul hozzá a dohányosok által kibocsátott füst. A vegyi anyagok annál inkább. Az autók nagyobb légszennyezők, és több káros anyagot bocsátanak a levegőbe egy hosszab út alkalmával, mint egy dohányos egész életében. A sok eltunyult ember, aki még a WC-re vagy a sarki boltba is autóval megy, szintén szennyezi a környezetét és eközben még rontja is a saját egészségét!. Nem vagyok erős dohányos, alkalmanként gyújtok rá, mert jól esik, mégis unom már, hogy a dohányzókat állandóan diszkriminálják. A 80-s években az alkohol volt a terítéken. Most már bárki, akár otthon is főzhet pálinkát! " Az alkohol, öl, butít, nyomorba dönt" - ezek voltak a jelszavak! Változott! Most kezdik a dohányosokat hülyíteni, mert változott a kutya, de a lánc az maradt a régi! Azt csinálnak velünk amit akarnak, megaláznak és nyomorba döntenek, de nem az alkohol vagy a dohány, hanem a mindenkori hatalmi elit, mert Ők a kivételezettek.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.