Dohányzol? Csak őszintén!
2011. augusztus 23. 12:38
Nem és nem is akarok. Gusztustalan és egészségtelen.
2011. augusztus 24. 06:28
Nem,és nem is áll szándékomban.Káros az egészségre,gusztustalan és pénzkidobás.De azt nem tudom,hogy fogok-e ha 'nagy leszek',mert semmit nem tudhat előre az ember.
2011. augusztus 24. 08:26
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Idézet (adry1415 @ 2011.08.24. 06:28)
Nem,és nem is áll szándékomban.Káros az egészségre,gusztustalan és pénzkidobás.De azt nem tudom,hogy fogok-e ha 'nagy leszek',mert semmit nem tudhat előre az ember. 
egyetértek veled ,főleg az utolsó mondatoddal,hogy nem tudhatjuk mi lesz évek múlva
de én semmi képen nem szeretnék mert az emberek általában túlzásba viszik
2011. augusztus 24. 08:26
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Én nem és nem is fogok, mert már a szagától is fáj a fejem, meg amúgy is drága, büdös, káros..
2011. augusztus 25. 12:25
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Soha életemben nem próbálkoztam meg egy csikk elszívásával, és soha nem is fogok! Káros a tüdőre és én egészséges szeretnék maradni, valamint nem szeretném tönkretenni az életem...
2011. augusztus 25. 12:27
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Dehogy is! Nem, és nem is fogok!
2011. augusztus 25. 13:15
Hát nekem volt egy ilyen időszakom a barátimmal cigiztem sajnos :/ . De nem szoktam rá annyira szóval most már hanyagolom
.
2011. augusztus 25. 13:16
Nem, és nem is akarok!
Tönkreteszi a tüdőt, a bőrt, a környezetet, akkor miért jó?
Lenyugtatni sem nyugtat le, hiába mondják a dohányosok! Ez is káros szenvedély, akárcsak az alkohol vagy a drog: minnél többet szívsz, annál többet akarsz!
Tönkreteszi a tüdőt, a bőrt, a környezetet, akkor miért jó?
Lenyugtatni sem nyugtat le, hiába mondják a dohányosok! Ez is káros szenvedély, akárcsak az alkohol vagy a drog: minnél többet szívsz, annál többet akarsz!
2011. augusztus 26. 14:17
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Már egyre ritkábban. Bulikban még mindig rendszeres, de ha épp sehova nem megyek akkor heti 3-4 szál. Az egész jó.
Teljesen nem akarok leszokni, mert szeretem a hangulatát. Reggel nyugisan még pizsiben kiülni az erkélyre egy kávéra és közben rágyújtani.
Persze erre suliidőben nincs időm, de szünetben nagyon jó. Éjszaka szintén jó a hűvös nyári estéken a szobám ablakában ülve elszívni egy cigit és közben bámulni az eget.
Hülyeségnek tűnhet és tulajdonképpen az is, de szeretem. Megvan a hangulata. Viszont tényleg csak kis mennyiségben jó. Mikor napi 1 dobozt szívtam már rendesen rosszul voltam tőle, ezért is csökkentettem le ennyire.
2011. augusztus 26. 14:19
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Nekem volt egy időszak amit cigivel vészeltem át , de rájöttem , hogy nem segített. Az emberek azt hiszik hogy stresszoldó de igazából nem mindenkinél
Én azt hittem , hogy segít , de rájöttem , hogy cseppet sem
Csak ront a helyzeten. Buliban meg ha kínálnak sosem fogadom el
2011. augusztus 26. 14:21
dehogy fújj..még az kéne..és soha nem is fogok..mert én azt hallottam hogy megis lehet betegedni tőle...stb..
szerintem a dohányzás csúnya dolog...ha rászokol csak nagyon nehezen tudsz leszokni..ez olyan mint az ivás..
szerintem a dohányzás csúnya dolog...ha rászokol csak nagyon nehezen tudsz leszokni..ez olyan mint az ivás..
2011. augusztus 26. 20:51
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Nem, és egyáltalán nem szeretnék. Rosszul vagyok már a szagától is, ha bemegyek egy olyan helyiségbe, ahol valaki cigizik, szabályosan nem kapok levegőt. Ha csak távolról érzem a szagát, 2 perc után fáj tőle a fejem. A másik meg, hogy drága. Az emberek 80%-a panaszkodik, hogy milyen kevés a pénze. Ebből 60% dohányzik. Ha jól tudom, egy doboz cigaretta 500 Ft körül lehet (nem igazán tudom pontosan, még soha nem figyeltem meg), naponta elszívnak egy doboznyit, ez úgy nagyjából heti 3500 Ft. Akkor mi is van azzal, hogy nincs pénz semmire? És akkor még kihagytam, hogy káros, a számnak is "kellemes" illata lesz tőle, a ruhám is beszívja a szagot, az ujjaim is elszíneződnek tőle stb. Hát nekem erre nincs szükségem, köszönöm, de én nem kérek belőle.
Pontosan ezek miatt nem fogok cigizni.
Ettől viszont nem fogom elítélni azt, aki dohányzik. Nekem is vannak családtagjaim, akik cigiznek, sajnos elég rendszeresen, aminek természetesen nem örülök, de ettől még nem ítélem el őket.
Ettől viszont nem fogom elítélni azt, aki dohányzik. Nekem is vannak családtagjaim, akik cigiznek, sajnos elég rendszeresen, aminek természetesen nem örülök, de ettől még nem ítélem el őket.
2011. augusztus 26. 21:11
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Vicces. A 412 emberből legalább 350-en írták, hogy; 'nem és nem is fogok' vagy valami ilyesmit. Anyukám is ezt mondta 13 évesen és most dohányzik. Hány meg hány ember mondja ezt és most aktív dohányos. Sose tudhatjátok, hogy mi fog történni veletek. Egy olyan korszak vagy egy tragédia és máris a cigibe és az italba fojtod bánatod. Szóval ez mind szép és jó, hogy ti itt írkáljátok, hogy nem fogtok de mint mondtam sose tudod, mit hoz a jövő.
2011. augusztus 26. 21:15
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Idézet (olsenfan.. @ 2011.08.26. 21:11)
Vicces. A 412 emberből legalább 350-en írták, hogy; 'nem és nem is fogok' vagy valami ilyesmit. Anyukám is ezt mondta 13 évesen és most dohányzik. Hány meg hány ember mondja ezt és most aktív dohányos. Sose tudhatjátok, hogy mi fog történni veletek. Egy olyan korszak vagy egy tragédia és máris a cigibe és az italba fojtod bánatod. Szóval ez mind szép és jó, hogy ti itt írkáljátok, hogy nem fogtok de mint mondtam sose tudod, mit hoz a jövő.
Hm, hát én már 10 éve mondom, hogy nem fogok, és most vagyok lassan 19 éves, és lám még mindig nem dohányzom. Én már füsttől is annyira beszédülök..hogy nagyon. Szóval ezt én tényleg biztosan állítom , hogy nem fogok SOHA!!
És velem az elmúlt 10 évben elég sok rossz dolog történt, elváltak a szüleim, 2x voltam bíróságon, ez már a 4. sulim, és egyfolytában történik valami rossz a családban. De nem vagyok annyira gyenge , hogy rászokjak a cigire. Sőt , a cigi amúgyse oldaná meg a bajokat...!
2011. augusztus 26. 21:20
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Idézet (nicol bellox @ 2011.08.26. 21:15)
Hm, hát én már 10 éve mondom, hogy nem fogok, és most vagyok lassan 19 éves, és lám még mindig nem dohányzom. Én már füsttől is annyira beszédülök..hogy nagyon. Szóval ezt én tényleg biztosan állítom , hogy nem fogok SOHA!!
És velem az elmúlt 10 évben elég sok rossz dolog történt, elváltak a szüleim, 2x voltam bíróságon, ez már a 4. sulim, és egyfolytában történik valami rossz a családban. De nem vagyok annyira gyenge , hogy rászokjak a cigire. Sőt , a cigi amúgyse oldaná meg a bajokat...!
Mondtam, hogy az összes ember ilyen?
Én úgy általánosságba értettem az egészet. És nem pont olyan tragédiára gondolok...
Tudod a papám akkor halt meg amikor én születtem, tüdőrákba. Anyukája meghalt és rá 5 napra az apukája öngyilkos lett. Na ez már tragédia. És italba és cigibe fojtotta a bánatát. Érted? Szóval nem mindenkire vonatkozik ez de sajnos ez szinte mindig így szokott lenni.
2011. augusztus 26. 22:14
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Idézet (olsenfan.. @ 2011.08.26. 21:20)
Mondtam, hogy az összes ember ilyen?
Én úgy általánosságba értettem az egészet. És nem pont olyan tragédiára gondolok...
Tudod a papám akkor halt meg amikor én születtem, tüdőrákba. Anyukája meghalt és rá 5 napra az apukája öngyilkos lett. Na ez már tragédia. És italba és cigibe fojtotta a bánatát. Érted? Szóval nem mindenkire vonatkozik ez de sajnos ez szinte mindig így szokott lenni.
Ja jójó, perszee igazad van, nem mondtad
Nekem sajnos az elmúlt 1 évben 3 rokonom is meghalt , és eléggé ki voltam lelkileg, bár ez nem olyan tragédia,úgyértem itt nem öngyilkosság történt..hanem rák, öregség, és szívroham.
Viszont mivel általánosságba értetted úgy teljesen igazad, úgyértem tényleg nagyon sokan mondták fiatalabb korukba, hogy nem fognak dohányozni, és mégis azt teszik...:/
Sajnos.
2011. augusztus 26. 22:17
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Nem, de a fene tudja mit hoz a jövő. Nem mondom, hogy nem fogok, de egyenlőre nem tervezem. Azt pedig soha nem szeretem, ha valakit elítélnek, mert cigarettázik.
2011. augusztus 26. 22:20
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nem és nem is áll széndékomban.
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2011. augusztus 26. 23:38
Nem és nem is szeretném kipróbálni sem rászokni. Már az a szag és a füst is undorít. Van egy családtagom aki rendszeres dohányos és amikor haza jövünk tőle olyan büdösek vagyunk, ami nagyon undorító.
Szerintem a nagy dohányosok nagyon undorító emberek. Nem akarom őket lenézni de szerintem ez így van. Még a hangjuk sem normális, az újuk undorítóan néz ki néhány embernek, és még a foguk is eléggé elsárgul..
nicol bellox
2011. augusztus 26. 23:54
|
|
Zsófii_kavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 141910 offline
|
az a nagy helyzet, hogy sokan azért állnak neki cigizni, mert hogy menő, és azoknak az embereknek baj van az agyával, mert egyáltalán nem menő. másik helyzet, ha a barátaid cigiznek, már te se maradj ki. ez is megszokott történni, apám cigizik és utálom, hogy azt csinálja, tudja h rossz, de mégse szokik le, ezt se tudom megérteni :S, mamám, papám érdekes letudott szokni szerencsére :D:D én nem fogok soha cigizni, mert hát nem tudom, nem vonz h kipróbáljam és sokáig akarok élni! nem akarok rákos lenni, meg minden! és ezért mindent megteszek!, (gondolkodtam már h kipróbálom, de minek, hülyeség) :D és soha nem fogom !!! :DDD
nicol bellox
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.