Dohányzol? Csak őszintén!
2011. július 29. 18:31
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Nem,de nem is szeretnék!
2011. július 29. 18:32
Nem, és baromi büszke is vagyok rá
Mégis minek tenném? Csak magamnak ártok, azonkívűl büdös is, károsítja a fogakat, a torkot, tüdőt... nem jó cigizni. Meg drága is.
Mégis minek tenném? Csak magamnak ártok, azonkívűl büdös is, károsítja a fogakat, a torkot, tüdőt... nem jó cigizni. Meg drága is.
2011. július 29. 18:36
Nem, de hazudnék ha azt mondanám, hogy soha nem volt cigi a számban.
2011. július 29. 18:41
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
UNDORÍTÓ egy dolog !!!
Utálom azt is aki kitalálta !
Sajnos anya,és apa is dohányozik
,amit nagyon-nagyon sajnálok ,sokszor próbálta őket lebeszélni róla ,de nem ...
Eddig csak annyit értem el egy kiadós kiosztással
,hogy nem dohányozhatnak benn !!! UTÁLOM A FÜSTÖT,HÁNY INGEREM VAN TŐLE és ha csak benn gyújtja meg bárki is a cigijét,de tényleg csak ha meggyújtja én megérzem még 20 perc múlva is .
Káros ,büdös,rohadt drága
,undorító nem csak engem szennyez hanem a lakásomat is ,besárgítja a fogakat és bőr a bőr is jobban öregszik ,és utálom az olyan embereket akik nincsenek tekintettel azokra akik nem dohányoznak
,és a pofánkba fújják a füstöt ,hogy "hadd menjen már tönkre az én tüdőm is" .
Nem is jönnék olyan pasival össze a dohányzik .
SZÓVAL ÉN MÉG SOHA NEM CIGIZTEM ÉS NEM IS FOGOK
,MERT EGYSZERŰEN A VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB HÜLYESÉGÉNEK TARTOM!!!
Utálom azt is aki kitalálta !
Sajnos anya,és apa is dohányozik
Eddig csak annyit értem el egy kiadós kiosztással
Káros ,büdös,rohadt drága
SZÓVAL ÉN MÉG SOHA NEM CIGIZTEM ÉS NEM IS FOGOK
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2011. július 30. 10:13
|
|
LadyStellaHUMANOID |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 185 Azonosító: 142273 offline
|
Nem,és nem is szándékszom...
2011. augusztus 23. 10:39
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Én annyiraaa de annyira utálom a cigit, annyira undorító és büdös !! Egyszer jártam egy cigissel, utána megfogadtam, hogy soha többet!! olyan volt mint egy hamutál..
Én még soha életemben egy szálat sem szívtam el, és nem is fogok, erre nagyon büszke vagyok!
Rosszul vagyok Tőle, és nnem is akarom magamat tönkre tenni.
Na meg tiszta pénz pocsékolás. 170 ezer FT egy évre..szerintem az nagyon sok!! Én inkább másra költöm a pénzem nem ilyen hüleségre aminek semmi értelme..
Én még soha életemben egy szálat sem szívtam el, és nem is fogok, erre nagyon büszke vagyok!
Rosszul vagyok Tőle, és nnem is akarom magamat tönkre tenni.
Na meg tiszta pénz pocsékolás. 170 ezer FT egy évre..szerintem az nagyon sok!! Én inkább másra költöm a pénzem nem ilyen hüleségre aminek semmi értelme..
2011. augusztus 23. 10:59
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
én őszintén szólva életemben nem szívtam el egyetlenegy szálat sem,pedig jópárszor kínáltak meg már haverjaim közül azon pár ember,akik szívják.
én nagyon nem is szeretnék soha szívni,és ezt nemcsak úgy a levegőbe mondom.a szagától rosszul vagyok,egyszerűen nem tudom elviselni.valamint azt is tudom,hogy nagyon káros.de nem ítélem el azokat,akik cigiznek,inkább sajnálom őket,mert állítólag elég nehéz leszokni.semmiféle káros szenvedélyem sincs,a cigit utálom talán a legjobban.
én nagyon nem is szeretnék soha szívni,és ezt nemcsak úgy a levegőbe mondom.a szagától rosszul vagyok,egyszerűen nem tudom elviselni.valamint azt is tudom,hogy nagyon káros.de nem ítélem el azokat,akik cigiznek,inkább sajnálom őket,mert állítólag elég nehéz leszokni.semmiféle káros szenvedélyem sincs,a cigit utálom talán a legjobban.
nicol bellox
2011. augusztus 23. 11:00
Nem,és nem is fogok!! A cigi káros!!
nicol bellox
2011. augusztus 23. 11:41
Még akkor sem dohányoznék, hogy ha nem lennék rá allergiás. Így meg pláne nem.
Egyébként örülök, hogy egyre több helyen betiltják, az lenne a legjobb, hogy ha sehol nem lehetne dohányozni és nem is árulnák sehol.
Egyébként örülök, hogy egyre több helyen betiltják, az lenne a legjobb, hogy ha sehol nem lehetne dohányozni és nem is árulnák sehol.
nicol bellox
2011. augusztus 23. 11:43
Próbáltam, de valószinű többet nem fogok, legalábbis amíg nem leszek felnőt addig biztos nem! Aztán se tervezem, tudom, hogy káros!
2011. augusztus 23. 11:55
|
|
klaucicus02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 69 Csatolások: 230 Azonosító: 150157 offline
|
nem, és nem is akarok.:|
nicol bellox
2011. augusztus 23. 11:56
|
ssandyy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 617 Csatolások: 28 Azonosító: 123981 offline
|
nem és nem is tervezem
nicol bellox
2011. augusztus 23. 11:57
Rendőr létemre el is süllyednék a földbe ha igen.Szóval nem.
nicol bellox
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.