Dohányzol? Csak őszintén!
2010. október 11. 10:54
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Sokáig dohányoztam. Ez most nagyképűen fog hangzani, de a image-emhez ez is hozzátartozott. Szipka, cigaretta, egy üveg sör vagy valami. Viszont így utólag visszanézve azokra az évekre, jó nagy baromságnak tartom, hogy egyáltalán elszívtam egy szálat is. Nagyon nehéz volt leszokni, évekig kínlódtam, kemény dohányosból lassan kocadohányos lettem, és most már ott tartok, hogy négy hónapja egy szálat se szívtam! Mondhatjuk, hogy kigyógyultam.
2010. október 11. 11:01
dohányzom. nem azért mert menő, hanem maga a "rituálé", ami miatt "élvezem". pl reggel kávé mellé jólesik, vagy mondjuk bontok 1 sört és amellé. de sose fújom más arcába, mindig figyelek a körülöttem lévőkre... viszont szeretnék leszokni, mert hosszútávon anyagilag nem mondható kifizetődőnek, és tönkretesz...
2010. október 11. 13:01
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (heartless @ 2010.10.11. 11:01)
dohányzom. nem azért mert menő, hanem maga a "rituálé", ami miatt "élvezem". pl reggel kávé mellé jólesik, vagy mondjuk bontok 1 sört és amellé. de sose fújom más arcába, mindig figyelek a körülöttem lévőkre... viszont szeretnék leszokni, mert hosszútávon anyagilag nem mondható kifizetődőnek, és tönkretesz...
Ahogy mondod. Számomra a legnyomósabb érv a leszokás mellett az volt, hogy egyre csak emelkedett a cigaretta ára, a fizetésem meg sajnos nem.
1 felhasználónak tetszik:
goldman
2010. október 11. 17:16
nem büdös nem szeretem.
de valamikor szoktam
nagyon ritkán tényleg mikor olyan társaságba vagyok. viszont rossz szokás senki ne cigizzen
és hát nem is a menőség miatt..valamikor megkivánja az ember.
de valamikor szoktam
és hát nem is a menőség miatt..valamikor megkivánja az ember.
2010. október 11. 17:29
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Nem, és nem is fogom sose kipróbálni és eddig sem próbáltam ki. Apukám elég sokat szív és elég rossz hallgatni, mikor majd megfullad annyira köhög már... hát ezért én okultam, nem gyújtok rá SOHASEM!!!
2010. október 11. 17:40
8 év után szoktam le amikor már napi 1-1,5 dobozzal füstöltem el és egyre gyakrabban köhögési ingerem volt éjszakánként!de ami legjobban zavart és döntöttem az mellett hogy leszokok a kezemen és a ruhámon is éreztem a füst és nikotin szagot amit egy idő után nem bírtam elviselni így hát leraktam!
2010. október 11. 17:48
nem nem cigizek
nem itélem el azokat akik nap mint nap rá gyujtanak mert ök már bele keveredtek ebbe a rossz szokásba
nem itélem el azokat akik nap mint nap rá gyujtanak mert ök már bele keveredtek ebbe a rossz szokásba
2010. október 11. 20:15
Nem cigizek és nem is szeretnék a jövőben. Nem jó dolog, de addig nincs bajom velük amíg nem fújják a füstöt a pofámba. Pedig volt már olyan. Undorító. Ami mégrosszabb az az, amikor valaki lesmárol és cigizett előtte, nagyon nagyon .. blöh ...
2010. október 13. 20:20
Nem, még csak nem is próbáltam.
14 vagyok, egyik csaj osztálytársam már túlzottan is szívja :/
14 vagyok, egyik csaj osztálytársam már túlzottan is szívja :/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.