Nem és nem is szándékozom. Anyám cigizik és utálom, hogy a füst engem mindig megtalál... Azt meg még jobban utálom, ha megyek az utcán vagy állok a buszmegállóban, és valaki cigizik a közelemben és a füstöt egyenesen rám fújja.
teljes mértékben egyetértek!!! nekem az apám is cigizik,de ő sokkal többet mint az anyám.
dohányzom, sokatok véleménye szerint nyilván szánalmas módon azért hogy menő legyek. Hát nem egészen így van mindenki elkezdi valahol ugyebár na én ott rontottam el hogy beleszívtam anno. Azóta folyamatosan, bulikon meg még többet. Nem igazán érdekel hogy kinek mi a véleménye arról hogy dohányzom, de a 10-12 éves gyerekeket előszeretettel b*szogatom ha látom hogy szívják. Egyébként ha mellettem szívják a füsttől én is rosszul leszek vagy mint az pénteken kiderült könnyezek.
Nem és nem is szeretnék.
Undorítónak találom, ha az arcomba fujják a füstöt az utcán holmi nímandok...mint régen főleg az aluljárókban, ahol még friss levegő sem volt. Ilyenkor kérdezem, hogy mikor veszett ki az emberekből a tolerancia?
Én is kipróbáltam a cigit még 13 éves koromban, de úgy gondolom, hogy ezen minden embernek át kell esnie, hogy megutálja a dohányzást.
Nagyon sok évfolyamtársam dohányzik, de csak "menőzésből", amit szánalmasnak tartok, mert csak azért csinálják, hogy ne tünjenek ki a tömegből, mert lassan már az lesz a különlegesség, ha valaki nem cigizik.