Idézet (DarkEagle @ 2012.07.23. 00:52)
A kondenz csíkot én se értem. Kicsit nevetséges de mivel a Comic Con-ra csinálták gondolom kicsit összecsapták a bemutatót.
Amúgy majdnem teljesen egyetértek gonzales7-el.
Nolan nagyon jó rendező de Superman sose volt az a darkos figura. Persze voltak képregények amiben keményebben ábrázolták és feszültebb volt a hangulat meg minden de azért sose lett belőle Denevér ember.
Ráadásul amiket hallottam a filmről atya ég. Superman nem lesz legyőzhetetlen sőt még inkább emberibb lesz. Már ez EPIC FAIL. A világ talán egyik legnagyobb hőséből aki alapjáraton is legyőzhetetlen ha nincs zöld kriptonit, csinálnak belőle egy halász csókát aki a hajót is a tenyerén tudná hordozni. De akkor nem értem mire fel ez a Man of Steel cím ha nem is hűek hozzá?! KÖLTŐI KÉRDÉS! Ráadásul ez az új ruha hát nem tudom. De mióta szegény Christopher Reeve féle Superman filmek abbamaradtak eddig a Smallville sorozaton kívül egy jó Superman filmet se láttam. Szóval én ezzel is eléggé kritikus leszek. Ez az új ruha egyszerűen ocsmány. Pont azt vették el Supermantől ami a lényege. Olyan mintha valami halászhálóból csinálták volna a ruhát könyörgöm. Szánalmas jobb szó nincs rá. Nolan ide vagy oda de inkább nem ide. Snyder egyedül is jó. Egyedül a szereplőkkel nem vagyok gondban mert jók lettek. Na jó majdnem mind. Lois-nak választhattak volna jobbat is de nehéz átszokni Durance-től másra.
Mindenesetre kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.
Amúgy majdnem teljesen egyetértek gonzales7-el.
Nolan nagyon jó rendező de Superman sose volt az a darkos figura. Persze voltak képregények amiben keményebben ábrázolták és feszültebb volt a hangulat meg minden de azért sose lett belőle Denevér ember.
Hát igen, jól hallottad. Superman sokkal emberibb lesz, és Clark egyszerű emberi életet akar majd. De kérdem én, wtf?!

0 felhasználónak tetszik: