Starity

Megérkezett a Man of Steel előzetese

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 23. 10:58 #21
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Idézet (DarkEagle @ 2012.07.23. 00:52)
A kondenz csíkot én se értem. Kicsit nevetséges de mivel a Comic Con-ra csinálták gondolom kicsit összecsapták a bemutatót. 

Amúgy majdnem teljesen egyetértek gonzales7-el.
Nolan nagyon jó rendező de Superman sose volt az a darkos figura. Persze voltak képregények amiben keményebben ábrázolták és feszültebb volt a hangulat meg minden de azért sose lett belőle Denevér ember. biggrin.gif Ráadásul amiket hallottam a filmről atya ég. Superman nem lesz legyőzhetetlen sőt még inkább emberibb lesz. Már ez EPIC FAIL. A világ talán egyik legnagyobb hőséből aki alapjáraton is legyőzhetetlen ha nincs zöld kriptonit, csinálnak belőle egy halász csókát aki a hajót is a tenyerén tudná hordozni. De akkor nem értem mire fel ez a Man of Steel cím ha nem is hűek hozzá?! KÖLTŐI KÉRDÉS! Ráadásul ez az új ruha hát nem tudom. De mióta szegény Christopher Reeve féle Superman filmek abbamaradtak eddig a Smallville sorozaton kívül egy jó Superman filmet se láttam. Szóval én ezzel is eléggé kritikus leszek. Ez az új ruha egyszerűen ocsmány. Pont azt vették el Supermantől ami a lényege. Olyan mintha valami halászhálóból csinálták volna a ruhát könyörgöm. Szánalmas jobb szó nincs rá. Nolan ide vagy oda de inkább nem ide. Snyder egyedül is jó. Egyedül a szereplőkkel nem vagyok gondban mert jók lettek. Na jó majdnem mind. Lois-nak választhattak volna jobbat is de nehéz átszokni Durance-től másra. biggrin.gif Mindenesetre kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.

Hát igen, jól hallottad. Superman sokkal emberibb lesz, és Clark egyszerű emberi életet akar majd. De kérdem én, wtf?!biggrin.gif Hasonló gondolatok merültek fel az én fejemben is, hogy pont Ő, aki legyőzhetetlen ésatöbbi.. CC-n azt is megemlítették hogy Nolan érezhető lesz a filmen, szerintem már a Teaser-ben is lehet érezni, maga az aláfestő zenétől kezdve a képi világig. Nekem mondjuk nem lenne bajom ezzel a darkos témával, mert Batman-él imádom, de azért ez mégis csak egy Superman, aki sosem volt így ábrázolva. A ruháról meg annyit, hogy kb annyira lesz elb*szott mint a Csodálatos Pókemberé... legalábbis nálam egyenértékű a két kaki. A színész gárdába Amy Adams szerintem abszolút nem illik bele, de majd meglátjuk hogy mit hoz ki magából. Ettől függetlenül remélem hogy végre Superman is kap egy méltó filmet! smileeee.gif
2012. július 23. 11:20 #22
Cucó
Cucó
új tag

Státusz.............................
Hozzászólás: 86
Azonosító: 180597
Biztos jó lesz -.* már várom^^
2012. július 23. 11:34 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kiim @ 2012.07.23. 10:58)
Hát igen, jól hallottad. Superman sokkal emberibb lesz, és Clark egyszerű emberi életet akar majd. De kérdem én, wtf?!biggrin.gif Hasonló gondolatok merültek fel az én fejemben is, hogy pont Ő, aki legyőzhetetlen ésatöbbi.. CC-n azt is megemlítették hogy Nolan érezhető lesz a filmen, szerintem már a Teaser-ben is lehet érezni, maga az aláfestő zenétől kezdve a képi világig. Nekem mondjuk nem lenne bajom ezzel a darkos témával, mert Batman-él imádom, de azért ez mégis csak egy Superman, aki sosem volt így ábrázolva. A ruháról meg annyit, hogy kb annyira lesz elb*szott mint a Csodálatos Pókemberé... legalábbis nálam egyenértékű a két kaki. A színész gárdába Amy Adams szerintem abszolút nem illik bele, de majd meglátjuk hogy mit hoz ki magából. Ettől függetlenül remélem hogy végre Superman is kap egy méltó filmet! smileeee.gif

ohh fuck hááá ez nagyon nem tetszik!
nagyon nem örülök hogy Nolan érezhető lesz a filmen!foglalkozott volna inkább a saját dolgával! rolleyes.gif
hááá be fogok kattanni amíg nem láthatom ezt a filmet.
ahhhjjs tudtam engem az elejétől kezdve bosszantott hogy Nolan-t együtt emlegették ezzel a filmmel! rolleyes.gif
hááá egyre jobban elbizonytalanodom a filmmel kapcsolatban! sad.gif
2012. július 23. 11:41 #24
- törölt felhasználó -    
hááá és sajnos mindenfelé azt olvasom hogy mindenkinek bejön ez a darkos földhözragadtabb ábrázolás mód hááá faxa....
2012. július 23. 12:08 #25
Sophie04
Sophie04
új tag

StátuszSzerbusz! Kérsz békát?
Hozzászólás: 50
Azonosító: 181187
Ígéretesnek tűnik.. már csak a színészgárda miatt is. Bár az nem világos, hogy Superman mióta rendelkezik repülőgép effektekkel. unsure.gif
2012. július 23. 13:06 #26
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.23. 11:34)
ohh fuck hááá ez nagyon nem tetszik!
nagyon nem örülök hogy Nolan érezhető lesz a filmen!foglalkozott volna inkább a saját dolgával! rolleyes.gif 
hááá be fogok kattanni amíg nem láthatom ezt a filmet.
ahhhjjs tudtam engem az elejétől kezdve bosszantott hogy Nolan-t együtt emlegették ezzel a filmmel! rolleyes.gif 
hááá egyre jobban elbizonytalanodom a filmmel kapcsolatban! sad.gif

Azért még nem kell teljesen lemondani a filmről biggrin.gif mondjuk ha az eddigi still-eket nézem..hát biggrin.gif Te lehet hogy valóban nem fogod díjazni a filmet biggrin.gif De azért bízzunk Snyderben biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. július 23. 16:47 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kiim @ 2012.07.23. 13:06)
Te lehet hogy valóban nem fogod díjazni a filmet biggrin.gif De azért bízzunk Snyderben biggrin.gif

háá lehet! biggrin.gif
igen Snyder! meghajolo.gif azért amikor Superman akciózni fog remélem azon látszik majd Snyder keze munkája! meghajolo.gif
2012. július 24. 15:55 #28
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Christopher Nolan rendezte csak jó lehet ^^ batmaaan♥
2012. november 28. 14:05 #29
Feilla
Feilla
KoЯniac.

Státusz'The places i have ran to all my life have disappeared and i owe this to you.'
Hozzászólás: 1942
Azonosító: 176625
Hihetetlenül jó lesz, már várom. biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!