Bár még majdnem egy évig kell várni a premierig, a Comic Conon résztvevő rajongók már betekintőt nyerhettek az ígéretesnek tűnő Superman rebootba, amit a Yahoo! Movies néhány órával ezelőtt elérhetővé tett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Man of Steel előzetese
2012. július 22. 14:30
Tetszik. 2013 egyik legjobban várt filmje számomra. Nolan mester atmoszférája nagyon érződik az előzetesben, akkor is, ha ő csak producerként fog tevékenykedni a filmben. Nem igazán Snyderer hangulatú előzetes. Superman-t azért lehetetlenség lenne realizálni, de ideje, hogy az egyik legnagyobb szuprerhős is kapjon végre egy normális és hozzá méltő filmet. Most előreláthatóan így lesz, amelyben egy hozzá méltó ellenfélre fog akadni (végre nem Le(x) Luthor) Egy valamit azonban nem értek. Superman mióta húz kondenzcsíkot maga után???
2012. július 22. 14:43
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. július 22. 15:40
míg más kicsattan az örömtől hogy Nolan "felügyelte"a munkálatokat. hááá én aggódom emiatt!
Snydernek nem kellett "felügyelet"sem a Watchmenhez sem a 300-hoz!
Istenem volt neki az Álomháborús "hibája" nekem sokakkal ellentétben ráadásul tetszett a "hiba"!
remélem nem egy ilyen bús komor és dark fimet fognak csinálni a Supermanből!és ami még jobban aggaszt remélem nem fogják teljesen modernizálni és realisztikussá tenni a történetet mint tette azt Nolan a Batman-el ami nekem sokakkal ellentétbe egyre kevésbé tetszik!
de várom mindenképpen a filmet de ha esetleg sikeres lesz a film remélem nem Nolan-ak fogják tulajdonítani az érdemet igaz ha pedig bukás lesz és rossz film akkor lesz kin elverni a port Zack Snyder-en!
jahh és ha Már Nolan a producer feltételezem volt némi beleszólása a Castingba háááá szerintem Lois Lane és Perry White castingja nem igazán sikerült jóra maradjunk annyiban!
Snydernek nem kellett "felügyelet"sem a Watchmenhez sem a 300-hoz!
Istenem volt neki az Álomháborús "hibája" nekem sokakkal ellentétben ráadásul tetszett a "hiba"!
remélem nem egy ilyen bús komor és dark fimet fognak csinálni a Supermanből!és ami még jobban aggaszt remélem nem fogják teljesen modernizálni és realisztikussá tenni a történetet mint tette azt Nolan a Batman-el ami nekem sokakkal ellentétbe egyre kevésbé tetszik!
de várom mindenképpen a filmet de ha esetleg sikeres lesz a film remélem nem Nolan-ak fogják tulajdonítani az érdemet igaz ha pedig bukás lesz és rossz film akkor lesz kin elverni a port Zack Snyder-en!
jahh és ha Már Nolan a producer feltételezem volt némi beleszólása a Castingba háááá szerintem Lois Lane és Perry White castingja nem igazán sikerült jóra maradjunk annyiban!
2012. július 22. 15:47
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Tuti,hogy ezt a filmet megfogom nézni!
2012. július 22. 16:53
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
*o* Tuti megnézem. ^^
2012. július 22. 17:14
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Kíváncsian várom.((;
2012. július 22. 18:20
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
jó lett.kíváncsi vagyok ráá
2012. július 23. 00:52
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
A kondenz csíkot én se értem. Kicsit nevetséges de mivel a Comic Con-ra csinálták gondolom kicsit összecsapták a bemutatót.
Amúgy majdnem teljesen egyetértek gonzales7-el.
Nolan nagyon jó rendező de Superman sose volt az a darkos figura. Persze voltak képregények amiben keményebben ábrázolták és feszültebb volt a hangulat meg minden de azért sose lett belőle Denevér ember.
Ráadásul amiket hallottam a filmről atya ég. Superman nem lesz legyőzhetetlen sőt még inkább emberibb lesz. Már ez EPIC FAIL. A világ talán egyik legnagyobb hőséből aki alapjáraton is legyőzhetetlen ha nincs zöld kriptonit, csinálnak belőle egy halász csókát aki a hajót is a tenyerén tudná hordozni. De akkor nem értem mire fel ez a Man of Steel cím ha nem is hűek hozzá?! KÖLTŐI KÉRDÉS! Ráadásul ez az új ruha hát nem tudom. De mióta szegény Christopher Reeve féle Superman filmek abbamaradtak eddig a Smallville sorozaton kívül egy jó Superman filmet se láttam. Szóval én ezzel is eléggé kritikus leszek. Ez az új ruha egyszerűen ocsmány. Pont azt vették el Supermantől ami a lényege. Olyan mintha valami halászhálóból csinálták volna a ruhát könyörgöm. Szánalmas jobb szó nincs rá. Nolan ide vagy oda de inkább nem ide. Snyder egyedül is jó. Egyedül a szereplőkkel nem vagyok gondban mert jók lettek. Na jó majdnem mind. Lois-nak választhattak volna jobbat is de nehéz átszokni Durance-től másra.
Mindenesetre kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.
Amúgy majdnem teljesen egyetértek gonzales7-el.
Nolan nagyon jó rendező de Superman sose volt az a darkos figura. Persze voltak képregények amiben keményebben ábrázolták és feszültebb volt a hangulat meg minden de azért sose lett belőle Denevér ember.
2012. július 23. 10:24
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Kíváncsi vagyok hogy mit hoznak ki belőle. Eddig nem nagyon támogattam a rebootokat, és most se igazán állok másképpen. De azért meg fogom nézni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: