Tragédia! Lekapcsolták Usher mostohafiát a gépekről!
2012. július 21. 22:11
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
de mindenki azt mondja h értelmetlen lett volna ha xy ideig tartják gépeken, de mivan ha mégsem mivan ha pont ö az a bizonyos 'egy a millióhoz' akkor nem lett volna értelmetlen, így fogjátok fel... mert semmi sem biztos..
2012. július 21. 22:12
Sajnálom h így lett vége ennek az egésznek, én bíztam benne h még felépülhet.
Gondolom a szülőknek most nagyon nehéz lesz
2012. július 21. 22:14
Úristen! :'(
Szegény kicsi :'( Mikor olvastam, hogy balesetet szenvedett,már az is megrázott, de ez hogy meghalt..
Pedig bíztam a felépülésében
Részvétem a családnak
Szegény kicsi :'( Mikor olvastam, hogy balesetet szenvedett,már az is megrázott, de ez hogy meghalt..
Pedig bíztam a felépülésében
Részvétem a családnak
2012. július 21. 22:17
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Idézet (szandy3212 @ 2012.07.21. 22:00)
Mondjuk ebbe is van valami zsozska09! Usher ki van tömve pénzzel nem igaz h nem tudta volna fizetni egy darabig fenntartsák a gépeken...legalább addig amíg Tameka egy kicsit felkészül...biztos nem ment volna anyagi csődbe Usher...Jaj szegény kisgyerek...ùgy sajnálom
Szerintem nincs a világon anyni idő amennyi elég lenne ilyesmire felkészülni.Másrészt emg igen biztosan nem ment volna anyagi csődbe Usher ha fizeti még egy ideig az ellátást,de semmi értelme nem lett volna,amit már akkor be kelett hogy lássanak amikor kijelntette az orovos az agyhalált,mert bár sokszor félre diagnosztizálnak az orvos ha ezt kiejelntik akkor az esetek 99,9%-ában onnan visszaút nincs.Annak meg semmi értelme nem lett volna hogy még hetekig vagy hónapokig becsővezve feküdjön szegény gyerek,értelme és ahszan semmi és nem hiszem hogy a család az anyja lelkének jót tett volna nézni hosszú-hosszú ideig a fiát ahogy csőveken lóg.Azt hiszem ez volt a lehető legjobb dőntés amit tehettek.
2012. július 21. 22:20
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Idézet (Demiley00 @ 2012.07.21. 22:11)
de mindenki azt mondja h értelmetlen lett volna ha xy ideig tartják gépeken, de mivan ha mégsem mivan ha pont ö az a bizonyos 'egy a millióhoz' akkor nem lett volna értelmetlen, így fogjátok fel... mert semmi sem biztos..
hát sajnos agyhalál esetében már biztos hogy nincs semmi esélye sem.
2012. július 21. 22:25
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
úristen részvétem - annyit megjegyeznék hogy soha nem lehet tudni lehet akár holnap kelt volna fel vagy holnapután de már soha nem tudhatjuk meg mert pár zsugori biztositó véget vetett a kisgyerek életének ; az anyárol meg annyit nem igazi annya mert ha az lenne harcol a végsokig nem beadja a derekát
2012. július 21. 22:29
Ez nagyon szörnyű. Belegondolni sem merek, mit élhet át ez a család. Sajnos nem tudok mást mondani, mint hogy csak nyugodjon békében az a drága kisfiú, szegény, még előtte volt az élet. Nyugodjon békében.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: