Tragédia! Lekapcsolták Usher mostohafiát a gépekről!
2012. július 21. 21:58
|
|
nickjay-loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 177769 offline
|
jézusom:( részvétem a családnak
2012. július 21. 21:58
Úristen ez szörnyű
Nyugodjon Békében a kis srác, részvétem a családnak!
2012. július 21. 21:59
Szegény... :/ szerintem a feldult elég enyhe kifejezés :/
2012. július 21. 22:00
|
|
Szilvi.novakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 163150 offline
|
Nyugodj békében
2012. július 21. 22:00
Mondjuk ebbe is van valami zsozska09! Usher ki van tömve pénzzel nem igaz h nem tudta volna fizetni egy darabig fenntartsák a gépeken...legalább addig amíg Tameka egy kicsit felkészül...biztos nem ment volna anyagi csődbe Usher...Jaj szegény kisgyerek...ùgy sajnálom
1 felhasználónak tetszik:
IAmTheCheeseMaestro
2012. július 21. 22:01
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
emberek itt nem a pénz volt a lényeg! Kyle állapota már nem javult volna vagy nagyon-nagyon-nagyon kicsi esély lett volna rá, de az még több pénzbe került volna és a családnak is megterhelőbb látni, hogy ott fekszik mozdulatlanul a kórházba és már csak a csoda segíthet rajta. és hiába világsztár Usher, az ő vagyona se tart örökké, hanem egyszer elfogy. nem mondom, hogy így könnyebb nekik, mert ez mindenhogyan szörnyű, de talán könnyebb valamivel... és a szerveivel segíthet másokon, ami egy kis vigaszt nyújthat
Idézet
legalább addig amíg Tameka egy kicsit felkészül
szandy3212 erre nem lehet soha sehogy felkészülni...
Lizania
2012. július 21. 22:04
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Basszus, itt nem az aktív életvitelen van a hangsúly, persze, hogy értelmetlen döntés lett volna évtizedeken keresztül masina-meghajtani a teste szerveit... az egészben a sürgetés az undorító, az, hogy a belenyugvásra sem adtak időt.
2012. július 21. 22:05
|
|
VikiDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 180978 offline
|
Szegénykém, drága kisfiú 
R.I.P Nyugodj Békében Picúr :S
Részvétem a családnak :'(
R.I.P Nyugodj Békében Picúr :S
Részvétem a családnak :'(
2012. július 21. 22:06
Szegény nagyon sajnálom. 1 évvel idősebb nálam, és agyhalált szenvedett.Szörnyű! Nyugodj Békében!!!!! =( =(
2012. július 21. 22:07
|
|
jucuuusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 162551 offline
|
Ennek nem az a lényege, hogy pénz-nem pénz stb. lehet hogy nem javult volna az állapota, de akkor van kizárva a javulás ha meghalt, volt már hogy sokéves komából, komoly sérülésekből ébredt fel valaki, de ha a biztosítónak csak a pénz számít, nem egy gyerek élete, akkor gratulálok, különben meg mi az hogy a szülők szenvedni látták őt, jobb ha a temetőben látják??
IAmTheCheeseMaestro
2012. július 21. 22:09
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
uramisten, mennyire könnyű elvenni egy emberi életet!!
nyugodj békében!
2012. július 21. 22:10
|
|
JustinFan 1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 133171 offline
|
Szegény
nyugodjon békében!Részvétem a családjának.
2012. július 21. 22:10
Szegényke
Részvétem,pedig milyen aranyos szegéény
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.