Tragédia! Lekapcsolták Usher mostohafiát a gépekről!
2012. július 27. 21:44
hát ez dúrva nagyon sajnálom márcsak azért is mert énis 11 éves vagyok
2012. július 28. 03:45
Szegény kisfiú. Nagyon sajnálom. Usher az egyik kedvenc elő adóm. Remélem, hogy nem tört össze nagyon. Twitteren én részvétemet nyilvánítottam neki. Szegénykém. Még csak 11 éves kis aranyos fiú volt. Nagyon sajnálom. Részvétem.
2012. július 28. 09:14
Ez nem egy anyukához méltó viselkedés. Egy csomó pézük van, biztosan ki tudták volna fizetne. Számomra ez olyan, mintha megölte volna a saját gyerekét.
2012. július 28. 10:07
|
|
Florcika18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 159043 offline
|
Úr ISTEN!!! szegény gyermek! még csak 11 volt! előtte lett volna az egész élet!! nYUGODJON BÉKÉBEN!
2012. július 28. 19:46
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Rettenetesen sajnálom
(nyugodjon békében
2012. július 28. 19:56
Nyugodjon békében!Sajnos tudtam,hogy meghalt,mert már neonon ki volt írva:(
Szegény kisfiú...11 éves,azért ilyen fiatalon durva meghalni.Részvétem Ushernek,és az egész familiájának,habár nem bírom a pasit.
Szegény kisfiú...11 éves,azért ilyen fiatalon durva meghalni.Részvétem Ushernek,és az egész familiájának,habár nem bírom a pasit.
2012. július 28. 20:51
|
|
VampireFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 170489 offline
|
Nyugodjon békében!!Szegény Usher...
2012. augusztus 11. 09:12
Részvétem, és még milyen kicsi volt istenem..
Nyugodj békében!
Ehhez már tényleg akarat kell hogy kibírja a család .. Kyle♥♥
Nyugodj békében!
Ehhez már tényleg akarat kell hogy kibírja a család .. Kyle♥♥
2012. augusztus 15. 21:10
Idézet (IAmTheCheeseMaestro @ 2012.07.21. 21:27)
"a biztosító számára megterhelő az anyagi támogatás"
Mondhatom, szép. Addig "rendben" volna, hogy egy agyhalottól sajnos sem várható már talpra állás, na de külső körülmények miatt lemondani egy életről...?
Részvét!
Mondhatom, szép. Addig "rendben" volna, hogy egy agyhalottól sajnos sem várható már talpra állás, na de külső körülmények miatt lemondani egy életről...?
Részvét!
Számomra is elég furcsa, hogy az anyagiak miatt döntöttek a gépek leállítása mellett. Elég homályosnak tűnik a sztori ezen pontja. Meg hát... azért Usher -ék sem nélkülözésben élnek, a franca is.
2012. augusztus 24. 16:15
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Nem értem, Usher miért nem engedheti meg magának, hogy a kedves "biztosítónak" kifizesse azt a plusz pénzt. De mondjuk lehet, hogy így mindenkinek jobb, én nem tudom megítélni. Igaz, hogy nem sok jóval kecsegtet egy ilyen baleset, és lehet hogy emiatt döntöttek emellett. Részvétem... megszakad a szívem amiatt a kisfiú miatt, istenem, mennyit élhetett volna! De nem, neki ez a sors jutott... jajj annyira sajnálom!! :'(
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: