Tragédia! Lekapcsolták Usher mostohafiát a gépekről!
2012. július 22. 10:30
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
nagyon szomorú, hogy ilyen fiatalon kellett meghalnia, de szerintem felelőtlenség volt egyáltalán elengedni egyedül jet-skizni! én nem engedném el a gyerekemet tekintve, hogy még csak 11(!!!) éves!! most már egy jobb helyen van! nyugodjon békében!
2012. július 22. 10:33
|
|
zitta a giziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.09. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 140430 offline
|
Jézusom... szegényke. Egyébként részvétem és nyugodjon békében!
2012. július 22. 10:36
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nyugodjék békében!
2012. július 22. 10:38
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
szegénykém még csak 11 éves volt
nyugodjon békében
2012. július 22. 10:49
Úúristen még csak 11 éves volt szegény 
Részvétem =/
Részvétem =/
2012. július 22. 10:50
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Nyugodjék békében!
2012. július 22. 11:12
|
|
PokoliAngyal99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 180503 offline
|
palacsinta_hercegno egyetértek :'\\ Részvétem az egész családnak
<3 <3
2012. július 22. 11:29
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Azt tudomásul kell venni aki agyhalott az halott. Onnan nincs vissza út. Főleg károsodás nélkül is ha 1% csoda lenne. Mert aki kómában van annak az agya nem halt meg csak ugye nem tér magához,de az aktívitás jelen van. Tehát jobb így,kész eltemetik. Nem kell itt szidni biztosítót stb. Inkább lehetne okolni felelőtlen szülőket,akik elengedik száguldozni a 11éves gyereket minden védőfelszerelés nélkül. Persze mindenki sajnálja,de ha nem ismert ember gyereke lett volna,akkor egy vállvonás..hmm naponta tízezrek halnak éhen,akiknek sosem adatik meg hogy ilyen körülmények között éljenek. Egy fatális baleset volt,ez bekövetkezhet bárkivel,főleg úgy hogy adunk rá esélyt is. Ez nem olyan hogy dejóó,beülsz egy moziba,megnézni az új Batmen filmet,bejön egy őrült és szarrá lő! Rosszkor voltál rossz helyen sajnos.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: