Szőrös hónaljjal sétált végig Pixie Lott a vörös szőnyegen!
2012. július 20. 13:18
|
|
kismano2otaku |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 2054 Csatolások: 396 Azonosító: 156859 offline
|
Jujj, de nagy cucc.Ha nem nagyítják ki én sem vettem volna észre.
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2012. július 20. 13:24
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Hát...nemtudom. Mikor vette fel a ruhát és nézte magát a tükörben, nem tűnt fel neki?
Amúgy szerintem gyantáznia kéne. Mert látszik, hogy már fekete a hónalja a sok borotválástól. :S
Amúgy szerintem gyantáznia kéne. Mert látszik, hogy már fekete a hónalja a sok borotválástól. :S
2012. július 20. 13:25
|
|
Nardaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 175814 offline
|
egyetértek kismano2-vel. Csak a nagyításon vettem észre, hogy szőrös.
Minimanó94
2012. július 20. 13:26
Szeretem Pixie-t, és egy ilyen dolog miatt nem fogok rá máshogy nézni. Viszont főleg hogy vörös szőnyegen, igazán ügyelhetett volna erre. Másrészt meg egy ilyen alapvető dolgot szerintem a vörös szőnyeg előtt nem is lehetne elfelejteni.
De nekem egy kicsit gyanús, hogy a nagyításon a ruha anyaga elég másnak tűnik. És amúgy ha nem nagyítják ki, én észre sem veszem.
De nekem egy kicsit gyanús, hogy a nagyításon a ruha anyaga elég másnak tűnik. És amúgy ha nem nagyítják ki, én észre sem veszem.
2012. július 20. 13:50
Na Jó
1.Ez nagyon ciki.
2.Gyanta
3.Miért kell erről cikket írni?
1.Ez nagyon ciki.
2.Gyanta
3.Miért kell erről cikket írni?
2012. július 20. 13:56
|
|
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline
|
Nyusssz01 Egyetértek veled. Szerintem csak le akarják járatni. Nem hinném, hogy pont az nap nem nézte meg, hogy hol szőrös...
Nyusssz01
2012. július 20. 14:00
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát ez ciki, de ő is csak ember.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.