KIÉGTEM.X'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
basszus annyi pénze van mint a szar nem értem miért nem ment el egy kozmetikushoz és ott leszedeti...
Szőrös hónaljjal sétált végig Pixie Lott a vörös szőnyegen!
2012. július 20. 12:04
2012. július 20. 12:06
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
kíínos..de nem nagy ügy néha én is elfelejtek dolgokat.-.-
2012. július 20. 12:08
Őszintén szólva ő is ember, és mindannyiunkkal megesik, és vágom, hogy vörös szönyeg, de én inkább azon vagyok felhábrodva, hogy ezek a hülye ( tisztelet a kivételnek) lesipuskások mindig csak a megaláztatást figyelik. Nem azt, hogy ez a ruha de, bakker, de ász a haja, hanem mindent valamiért felnagyítanak és rosszabbnak állítják be néhol a kelleténél. És amúgy is: mindenkinek van, nem??? Akkor meg?? Mindenkivel megesik!
2012. július 20. 12:09
Igen, ez az ő esetében kicsit kínos.Nem úgy értem, hogy most halálosan ki kell akadni ezen, és fújjolni kell Pixie-t, de szerintem a hírnévhez az is hozzá tartozik, hogy az ember figyel rá, hogy ne történhessenek ilyen "balesetek" nagy nyilvánosság előtt - ez nem a világ vége, de Pixie, legközelebb figyelj egy kicsit jobban!
2012. július 20. 12:11
Azért az durva, hogy ez hírnek számít :/ Az előttem hozzászólók már mindent elmondtak: ő is ember, követ el hibákat. Amúgy meg akik itt fújjolnak, meg ezt cikinek tartják, nyilván folyton tökéletes külsővel, hibátalnul jelennek meg mindenhol -.-"
Egyébként miért került Szabó Zsófi a cikkbe? Két tök különböző dologról van szó.
Egyébként miért került Szabó Zsófi a cikkbe? Két tök különböző dologról van szó.
2012. július 20. 12:13
|
horvath2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 154626 offline
|
sztm csak photoshop mert melyik az a hülye sztár aki szörös hónajal megy el egy ilyen fontos eseményre....
2012. július 20. 12:15
|
|
maszat901új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.12. Hozzászólás: 57 Csatolások: 31 Azonosító: 162013 offline
|
Basszus ez emberi dolog!! Nem emlékezhet mindig mindenre mindenki. De mivel ő híres ember kicsit jobban ügyelhetett volna rá, hiszen tudja, hogy bármikor lekaphatja a kamera így. Meg hát a ruhaválasztás is.... xDD
2012. július 20. 12:15
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Miért , hol van az előírva, hogy kötelező borotválnia a hónalját ?? Ha neki így jó akkor így jó, kinek mi köze hozzá!!
2012. július 20. 12:16
|
|
tiffany158új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 172783 offline
|
Horvath2000:
ha photoshop lenne ki lenne fehérítve az alap
és akkor anyajegye sem lenne ott ami általában minden fellépésén ott van neki amikor felteszi a kezét... ez nem gáz ez MINDENKIVEL ELŐFORDULHAT
ha photoshop lenne ki lenne fehérítve az alap
2012. július 20. 12:17
|
|
tiffany158új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 172783 offline
|
mellesleg:
minek van ez a főoldalon? ezt már nem nevezném hírnek inkább félretenném egy kis cikknek oldalra
minek van ez a főoldalon? ezt már nem nevezném hírnek inkább félretenném egy kis cikknek oldalra
2012. július 20. 12:19
|
|
Meowwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 178796 offline
|
Értem én, hogy ő is ember, hibázhat, de szerintem ez undorító és igénytelen. Én, aki nem vagyok híres, nem kell vörös szőnyegen vonulgatnom, és művigyort vágnom, még is figyelek erre...Nem hiszem el, hogy nem volt két perce, hogy borotválkozzon. Nem fogynak jól a lemezei, vagy mi van?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: