Szőrös hónaljjal sétált végig Pixie Lott a vörös szőnyegen!
2012. július 24. 09:50
|
|
VampireFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 170489 offline
|
undorító ha egy ilyen eseményre megy akkor borotválkozhatna....ez undorító
2012. július 24. 13:24
|
|
Borcyhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 171302 offline
|
Ahogy elnézem az ide író emberek nagyrészének a véleménye hogy "fúújmáár" és "undorítóóó".
Akkor egy kis felvilágosítás : nézz tükörbe! Te is így nézel ki, ha elfelejtesz/nincs időd minimum egy hétig borotválkozni!
Igen, Pixie-nek tényleg nagyon kéne figyelni erre, de hát istenem, senki sem lehet tökéletes.
Akkor egy kis felvilágosítás : nézz tükörbe! Te is így nézel ki, ha elfelejtesz/nincs időd minimum egy hétig borotválkozni!
Igen, Pixie-nek tényleg nagyon kéne figyelni erre, de hát istenem, senki sem lehet tökéletes.
2012. július 24. 15:53
|
|
Sophie07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 181348 offline
|
Már nem azért, de szerintem nem menne el szőrös hónaljjal egy ilyen eseményre. Szerintem ez csak photoshop, mivel messziről semmi nem látszik belőle, és nem értem a fotósok hogy szúrhatták ki...
2012. július 24. 16:50
Ez most mér ilyen nagy ügy?!???! és akkor mivan??? Nem is látszik! De am én is lementettem, ráközelitettem és semmi. PS
2012. július 24. 18:40
de messziről eggyáltalán nem látszik semmi sztem photoshop
2012. július 24. 20:17
|
|
christina1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 62 Csatolások: 282 Azonosító: 181049 offline
|
Phahaha hát ez hihetetlen! Ha nekem csak ekkora gondom lenne a piros szőnyegen az tökéletes lenne!
Ember úgy beszéltek mintha legalább ganézó gumicsizmában jelent volna meg! pfff
2012. július 24. 22:58
De a mellbimbója is kilátszik...! Szerintem ez azért durvább, mint az a minimális szőr...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: