na és természetes mindenkinek van .
mért kell ebböl olyan nagy ügyet csinálni ?
( jó azért le borotválhata volna az este mert
fontos helyre ment azért egy kicsit cicki)
Szőrös hónaljjal sétált végig Pixie Lott a vörös szőnyegen!
2012. július 23. 08:50
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
2012. július 23. 10:34
|
|
Cuki baba3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 51 Csatolások: 30 Azonosító: 180990 offline
|
Egyetértek Esztus12
2012. július 23. 14:01
|
|
Meshiilínaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 179133 offline
|
most ezt minek kellett nyílvánosságra hozni ? most enélkül nem lehetett volna élni ??vagymi??
dee azért Pixie is trehány egy csöppett, de most komolyan ez kit érdekel, hogy Pixie Lottnak szőrös a hónalja?? jóhogy az nincs itt, hogy szőrös a nunája!! :@
dee azért Pixie is trehány egy csöppett, de most komolyan ez kit érdekel, hogy Pixie Lottnak szőrös a hónalja?? jóhogy az nincs itt, hogy szőrös a nunája!! :@
2012. július 23. 14:04
|
|
csilli milliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 180892 offline
|
2012. július 23. 15:53
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Na, hogy már mindenről cikket lehet írni?? A következő az lesz hogy pixie lottnak szőrös a p****ja?? Bár igen, oda kéne figyelni, mert egy átlag embernek ez néha természetes de a sztároknak? Pont a vörös szőnyegen???
2012. július 23. 17:34
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
az én véleményem:
itt: szerintem most nagyot égett, mert ha az ember a vörös szőnyegre készül, és mindenre oda tud figyelni, akkor erre miért nem? és lássuk be, nem valami esztétikus, igaz messziről nem is látszik
hétköznapokban: úgy általában az a véleményem a szőrtelenítésről, hogy oké, amikor látják akkor csináld meg. de télen, mikor hosszú gatya, hosszú póló és a feneked is majd befagy, akkor minek? hogy legyen mivel pepecselned? és ha kis szálak vannak a lábadon és úgy kell elmenned a boltba, akkor mi van? hidd el a pénztáros nem azt fogja nézni, hogy szőrös- e a lábad, vagy nem...
bocs, hogy hosszú voltam...
itt: szerintem most nagyot égett, mert ha az ember a vörös szőnyegre készül, és mindenre oda tud figyelni, akkor erre miért nem? és lássuk be, nem valami esztétikus, igaz messziről nem is látszik
hétköznapokban: úgy általában az a véleményem a szőrtelenítésről, hogy oké, amikor látják akkor csináld meg. de télen, mikor hosszú gatya, hosszú póló és a feneked is majd befagy, akkor minek? hogy legyen mivel pepecselned? és ha kis szálak vannak a lábadon és úgy kell elmenned a boltba, akkor mi van? hidd el a pénztáros nem azt fogja nézni, hogy szőrös- e a lábad, vagy nem...
bocs, hogy hosszú voltam...
2012. július 23. 17:42
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Esztus12 hát szerintem sem.
2012. július 23. 18:34
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
na jó sztem nennek semmi értelme...
amíg ezt a képet nem hozták fel nem volt semmi..
2012. július 23. 23:02
|
|
snoopyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 2 Azonosító: 178306 offline
|
fúj de undi 
Lehet, hogy messziről nem lehet észrevenni, de mindenki tudhatná, hogy a média meg a szemfülesek úgy is észreveszik és leírják! (nem neked szól ez mayaa
)Szóval az ő hiába
Lehet, hogy messziről nem lehet észrevenni, de mindenki tudhatná, hogy a média meg a szemfülesek úgy is észreveszik és leírják! (nem neked szól ez mayaa
2012. július 24. 09:44
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Pixie...
Számomra érthetetlen, hogy hogy lehet egy ilyen dolog felett átsiklani egy öltözködésnél. Magától is észrevehette volna, de úgy, hogy a sztárokat általában stylistok veszik körül ilyen alkalmakkor, végképp nem értem. Még arra is gondolni merek, hogy ez egy újabb undorító húzás, hogy címlapra kerüljön az adott sztár. Pedig amúgy milyencsinos volt!
Számomra érthetetlen, hogy hogy lehet egy ilyen dolog felett átsiklani egy öltözködésnél. Magától is észrevehette volna, de úgy, hogy a sztárokat általában stylistok veszik körül ilyen alkalmakkor, végképp nem értem. Még arra is gondolni merek, hogy ez egy újabb undorító húzás, hogy címlapra kerüljön az adott sztár. Pedig amúgy milyencsinos volt!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: