Szőrös hónaljjal sétált végig Pixie Lott a vörös szőnyegen!
2012. július 20. 15:24
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Kínos, de ettől még senkinek nem fog megváltozni a pozitív szemléletmódja Pixie-ről, hiszen ő is emberből van.
Viszont van, ami furcsa, hogy vörös szőnyeges esemény, és nem vette észre? De mindegy is, ez megbocsátható dolog, egyszeri esettől még senki nem igénytelen.
Viszont van, ami furcsa, hogy vörös szőnyeges esemény, és nem vette észre? De mindegy is, ez megbocsátható dolog, egyszeri esettől még senki nem igénytelen.
2012. július 20. 15:33
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Bírom Pixiet, de ez több mint undorító. Én az utcára nem mennék így ki, nem hogy a vörösszőnyegre, ahol tudom hogy többszázan fognak fényképezni. Mindamellett meg egy percet sem vett volna igénybe indulás előtt leborotválni a hónalját, így méginkább nem értem...
2012. július 20. 15:50
Istenem. Most nem értem, hogy miért olyan nagy gond ez. Bár bevallom tényleg eléggé undorító és visszataszító de lehet, hogy sietett és véletlenül elfelejtette, hogy szőrös neki. Van ilyen, hiszen ő sem tökéletes.
2012. július 20. 15:51
elég ciki.... de szerintem nem olyan nagy dolog...
2012. július 20. 15:51
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Hát abban igaza van egyeseknek hogy ez mondhatni hétköznapi, de akkor is undi.Pfuujj.
2012. július 20. 16:01
|
|
Fülöp Reginavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 147736 offline
|
Lehet,hogy nem volt neki ideje vagy elfelejtette nem értem miért klell ennyire felkapni..
Ha nem lenne kinagyítva nem is látszana semmi..
Ha nem lenne kinagyítva nem is látszana semmi..
2012. július 20. 16:10
|
|
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline
|
Sztároknak már nem is lehet hibázni???
Na és kit érdekel h szőrös nem látszana ha nem lenne kinagyítva!!!
Na és kit érdekel h szőrös nem látszana ha nem lenne kinagyítva!!!
2012. július 20. 16:11
Hat ez kinos....de ha nem lenne kinagyitva akkor nem is latszana...es amugy is o is ember, ez barkivel elofordulhat..
2012. július 20. 16:22
Ez tényleg kínos..szegény Pixie :S De nem értem hogy ezen miért kell akkora felhajtást csinálni, minden embernek szőrösödik a hónalja, és mindneki felejthet el dolgokat.
2012. július 20. 16:27
ez a hétköznapokon is kínos de a vörösszőnyegen végképp...
2012. július 20. 17:09
Nagyon nem néz ki jól, de el lehet nézni neki. Híresség, na. Nem azt kell figyelni, hanem a képességeit és a tehetségét.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: