A Facebook-függőség: 7 lépésben a függőség ellen
2012. augusztus 01. 22:40
|
|
Nadett.713új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 181493 offline
|
Ahogy a hozzászólásokat olvasom, senki nem facebook-függő közülünk. Vagy inkább nem azok olvasták a cikket, akiknek kellene... Egyébként szerintem jó cikk
érdemes lenne megfogadni sokaknak. (De ha valakivel nem tudok máshogy beszélni - távol lakó barátok, rokonok -, tényleg szükség van a face-re!
)
2012. augusztus 02. 16:04
|
|
Bogi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.08. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 177406 offline
|
Én sem vagyok függő. Igaz egy nap nem egyszer lépek fel, de nélküle sem lenne semmi problémám..Nem is értem sok ember, akik függők, hogy tudnak órákig facebookon lógni..://
2012. augusztus 03. 10:40
|
|
littlebadgirrlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 165366 offline
|
hát én is valahogy igy vagyok vele Bogi1998...
2012. augusztus 03. 19:16
|
|
WWE Dorkaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 181428 offline
|
Én nem vagyok függő.. Nagyon jól megvagyok a face nélkül. Már nem is érdekel annyira.. mindig változtatnak valamit vagy éppen sokáig ugyanaz.. már unom://
2012. augusztus 26. 19:25
Nem vagyok függő,de naponta 2x fellépek,de azt is csak nyáron,ha jön a suli min. este telefonról
De felkell képnem,mert a legjobb barátnőmmel nemtudtam találkozni,legalább így tartjuk a kapcsolatot,meg van sok távoli rokon is.
2013. május 04. 13:59
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Nagyon jó cikk! Én nem vagyok Facebook függő, az egész közösség hülyeség
2014. április 28. 20:19
Én nem vagyok fent a Facebookon és nem is szeretnék pont ezek miatt.Nem szeretnék a Facebook rabjává vállni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: