Ostoba lányokkal szexel Cristofel
2012. július 19. 14:29
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
FinlandForever igen, én is ettől rettegem, bár a közelébe se megyek az ilyesmi tucatf.szságoknak, de még a tudat is, hogy ilyen létezik, és több tíz ember roncsolja vele az agysejtjeit, a sírba visz...
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. július 19. 14:43
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Mondjuk ez a cikk semmi újat nem mondott, ugyanis számomra egyértelmű, hogy egy épeszű, rendes lány nem fekszik le egy ilyen legalja kubai macsóval, mint ez a gyerek. Ergo azok a lányok akik mégis az ágyában kötnének ki, "ostobák".
Oh, ja és még valami, csak reménykedem abban, hogy hoznak valami sajtótörvényt, drága jó VV Cristofel barátunk ellen, hogy ne énekelhessen!!! Az előző klipjét sem láttam, de lehet jobban is teszem ha nem nézem végig.
Lehet nem tudnék aludni.
Oh, ja és még valami, csak reménykedem abban, hogy hoznak valami sajtótörvényt, drága jó VV Cristofel barátunk ellen, hogy ne énekelhessen!!! Az előző klipjét sem láttam, de lehet jobban is teszem ha nem nézem végig.
Lehet nem tudnék aludni.
2012. július 19. 14:46
tényleg hülyék lehetnek a lányok akik lefeküdnek vele
2012. július 19. 14:57
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
De unom már ezeket a Cristofeles cikkeket!Kit érdekel hogy mit csinál ez a seggfej majom?!És azok a nők akik lefekszenek ezzel a fa*fejjel azok mind ostoba ******!!!!!!
Minimanó94
2012. július 19. 14:59
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Szerényen kifejezve nem bírtam ki, hogy nem szóljak hozzá.
Azt mondja ostoba lányok? Szerintem még Cristofelnél egy kő darab is okosabb, meg aztán ő mondja, hogy csak ostoba lányokkal végzi el a nemi életét, de akkor meg?
Minimanó94
2012. július 19. 15:00
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Mondjuk az a lány is minősíti magát aki vele lefekszik..bár manapság,sajnos elég sok ilyen esztelen cicababa van..Másrészt mi az,hogy a legközelebbi videoklippében? Nehogy még egyet csináljon,mondjuk én az előzőt sem láttam,de egyik kedves ismerősőm állandóan azt énekli ._.
2012. július 19. 15:02
Ez a Cristofel azt hiszi így híres, menő lesz? Lehet hogy Kubában így van, de valaki avassa már, mert elegem van belőle. Tényleg jó h*lyék lehetnek azok akik lefekszenek vele...szánalom! Mikor meglátok egy cikket róla, már tudom miről fogsz szólni, ezek már nem újdonságok. -.-
2012. július 19. 15:07
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Annyira szánalmas. Szégyen, hogy Magyarországon ezt hívják "hírességnek". Pár év múlva eltűnik a süllyesztőbe és a mostani 'legnagyobb rajongója' se fog rá emlékezni.
2012. július 19. 15:08
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
OMG
nekem is kezd undorító lenni ez a csávó. Már utálom, pedig nem is ismerem. -.- Elég gáz a pasi! :S
2012. július 19. 15:21
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
nagyon hülyének kell ahhoz lenni hogy valaki szóba álljon vele hát még a többi... idegesítő egy alak majd azok a szerek tönkre teszik olyan nagyképű egoista majom hogy az már fáj
az új klipjét meg húzza le a wc-n senki se kíváncsi rá
nem lássa hogy senki sem szereti?
2012. július 19. 15:23
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Ez híresség? Szánalom amit itt van. Miért kell minden lépésüket nyomon követni miután kijöttek abból a szánalom műsorból? Ráadásul ki a fene kíváncsi,h tiltott szerekkel növeszti az izmait? Mi van itt, komolyan?!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.