Eckü: „Fluort könnyű leb*zizni”
2012. július 20. 20:30
|
|
Kirillavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 136 Csatolások: 19 Azonosító: 162659 offline
|
Ááááá nem változott....B@zizta Sp-t, és utána meg legyárt vele egy közös számot. Nem gáz. Jó...lehet, h a magánéletében nem változott, lehet, h ugyanolyan jó fej. De a rajongók nem találkoznak vele mindennap, nekik nem a magánéleti jófejsége a fontos, hanem az, h milyen zenét játszik. Én imádtam, de amikor meghallottam a Mizut....azt gondoltam magamban, h ennek a korszakomnak is vége van...
2012. július 21. 05:50
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
háát most minek tagadjah b*zi??
xddd.
2012. július 21. 11:59
itt van tessék ez Hip-hop!
látszik hogy Funk egy idősebb Hip-hop generáció tagja egyszerűen tudja hogy miről érdemes "beszélni"!egy zseni a srác megkockáztatom hogy Magyarországon jelenleg nála jobb Rap előadó nincs!
Fluor és a hozzá hasonlók jobban tennék ha valami hasonló cuccokal próbálkoznának!aki pedig csak ugatja rap-et az pedig a közelébe se menjen a mikrofonnak!
de a legtöbben azt nagyon megtanulták hogy miként kell pózolni a legújabb DC kollekcióban a Viván meg a comet-on!
és hogy mitől döglenek a tini lányok!
Funk teszi amit tennie kell!
Respekt Funk csak így tovább!
FUNKTASZTIKUS és SISKA FINUCCSI: Vajon, mit mondanának?!
http://www.youtube.com/watch?v=BlWjr7hcazA
Funk interjú!
http://www.youtube.com/watch?v=dvYBazIHgpI
látszik hogy Funk egy idősebb Hip-hop generáció tagja egyszerűen tudja hogy miről érdemes "beszélni"!egy zseni a srác megkockáztatom hogy Magyarországon jelenleg nála jobb Rap előadó nincs!
Fluor és a hozzá hasonlók jobban tennék ha valami hasonló cuccokal próbálkoznának!aki pedig csak ugatja rap-et az pedig a közelébe se menjen a mikrofonnak!
de a legtöbben azt nagyon megtanulták hogy miként kell pózolni a legújabb DC kollekcióban a Viván meg a comet-on!
Funk teszi amit tennie kell!
Respekt Funk csak így tovább!
FUNKTASZTIKUS és SISKA FINUCCSI: Vajon, mit mondanának?!
http://www.youtube.com/watch?v=BlWjr7hcazA
Funk interjú!
http://www.youtube.com/watch?v=dvYBazIHgpI
2012. július 22. 00:47
nos igen igaza van, könnyű leb*zizni, de vajon kedves fluornak nem lenne ugyanolyan könnyű egy olyan dalt írnia amivel ad is valamit ennek a szerencsétlen magyar haldokló zeneiparnak. már ne is haragudjatok,de aki azt mondja,hogy a mostani flour számok hozzájárultak a szellemi fejlődéséhez, annak gratulálok, hogy letudta írni a kommentjét. fluornak ugyan annyi erőfeszítésébe telne jó zenét csinálni mint azt a sz*rt amit csinál. nem azt mondom, hogy zenéljen a világmegváltásról..de a bohóckodás amit művel az szánalom. könyörgöm olyan szó nincs is,hogy lájk amerikában talán használják, a tetszik szót?
beszélhetünk itt arról hova jut magyarország de ilyen dolgok után felesleges. igen mindenki hallgasson olyan zenét amivel tud azonosulni aminek a dallama maga a hallgató , de ne mondja senki hogy azonosult valaha is a mizuval... Ecküt egyébként kedvelem és komoly embernek és zenésznek tartom, fluor ha így folytatja nem lesz az soha.
az pedig,hogy a magánéletében milyen jófej meg okos meg intelligens sajnos nem hat ki a zenéjére
2012. július 22. 19:52
|
|
Vattacukor.Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 181092 offline
|
Mert buzi azért könnyű!
2012. július 23. 13:22
|
|
Selly FanClubúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 173218 offline
|
Fluoor:dhAJRÁÁÁ
d
2012. július 23. 13:37
Fluornak oltári sz@r számai vannak.Viszont nagyon jó fej.
De attól még nem szeretem xD
De attól még nem szeretem xD
2012. július 23. 21:40
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
sztem flour tomi jófej
2012. augusztus 03. 23:48
|
|
ramiilovetomiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 182424 offline
|
szerintem teljes mértékben igaza van eckünek ha valakinek ehez van keedve és élvezi amit csinál akkor csinálja ezt
) ha valakinek nem tetszik csináljon jobbat
)Köpköde (Y) zsír lesz
) várjuk a közös számot:DD
2012. augusztus 05. 15:29
|
|
Jonialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 196 Csatolások: 2 Azonosító: 182153 offline
|
Bár azért tényleg igaza van,mert könnyű le bu*izni meg ilyenek..^^Én is mondhatnám,hogy ilyen meg olyan de tudom,hogy nekem még olyan tehetségem sincs mint neki.És tényleg ha szereti amit csinál akkor csinálja.
2013. szeptember 04. 19:37
Azonosuljak vele?Ez az igénytelenség netovábbja.Ilyen f×s zenékhez nem fogok alkalmazkodni,már bocsánat.Ha csak akkora pofájuk lenne,mint tehetségük,fele ennyit sem hallanék róluk.Szégyen,hogy bekerültek Magyarország zenetörténelmébe.Megcsinálták a magyar Gangnam style-t,amihez képest még Justin Bieber is egy tehetség.A rajongók "kakiból is várat építek" stílusa meg kimondottan irritál.Fluort persze nem kell leb×zizni,de attól még nem fog nekem tetszeni ez a fiús-lány keverék - és kissé hányinger - stílusa.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: